Dalija Oreškoviće najavljuje: Plenkovićeva Vlada bi sutra mogla izgubiti većinu

Dalija Oreškoviće najavljuje: Plenkovićeva Vlada bi sutra mogla izgubiti većinu
Dalija  Orešković izvijestila je javnost da je održan  sastanak svih oporbenih  klubova  prije sutrašnjeg glasovanja o ukidanju obavezne članarine za Hrvatsku gospodarsku komoru.  Najavila je da bi Plenkovićeva Vlada  sutra mogla izgubiti većinu. Objavu Dalije Orešković prenosimo u cijelosti.
“Danas u 12:30 na inicijativu Marijana Puljak i moje malenkosti održan je sastanak svih oporbenih klubova u Saboru na kojem se razgovaralo o zajedničkom nastupu oporbe na sutrašnjem glasanju o prijedlogu zakona po kojem se ukida obvezna članarina u HGK. Oporbeni klubovi su postigli dogovor da će glasati ZA ovaj prijedlog Mosta, osim kluba IDS – Istarski Demokratski Sabor kojem treba još malo vremena da razmisle! Budući da je član vladajuće većineLiberali – HSLS najavio da će podržati ovaj zakon, oporba će sutra imati priliku srušiti vladajuću većinu!
Trebamo vašu pomoć! Da bi se ovo ostvarilo, svi zastupnici oporbe sutra u podne trebaju biti u Saboru! Mi ćemo biti, nadam se i svi ostali”, piše Dalija Orešković
Foto: Hina