Agresivni ljevičari u fantomkama ometali molitelje: Uhićeni Francuz i Austrijanac

Agresivni ljevičari u fantomkama ometali molitelje: Uhićeni Francuz i Austrijanac

Policijska uprava zagrebačka oglasila se o incidentu koji su izazvali prosvjednici na molitvi krunice u Zagrebu. Priopćili su da su zbog ignoriranja policjskih naredbi uhićeni Austrijanac i Francuz.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Severina izvrijeđala molitelje: Bila je vulgarna

Na Trgu bana Josipa Jelačića i ove se subote molila krunica, a ometali su je prosvjednici. Jedan dio prosvjednika ušao je unutar prostora predviđenog za molitvu te su ležanjem i hodanjem ometali molitelje. Na kraju molitve došlo je do incidenta i naguravanja zbog čega su policajci u civilu priveli dva prosvjednika. Policija je priopćila da se radi o stranim državljanima, javlja Narod.hr.

Uvozni prosvjednici protiv molitelja

“Danas, 3. veljače u jutarnjim satima na Trgu bana Josipa Jelačića, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke uporabili su sredstva prisile nad dvojicom muškaraca stranih državljana (Francuska i Austrija) koji su pružali aktivan otpor te nisu postupali po naredbama policijskih službenika.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Božinović i Reiner bez zadrške brane kontroverznog Turudića: Je li im barem malo neugodno?

Dvojac je priveden u službene prostorije policije zbog utvrđivanja svih okolnosti”, priopćili su.

Dodali su da, prema do sada prikupljenim informacijama, ove osobe nisu sudionici prijavljenih prosvjeda.

Prosvjednike se još prije početka molitve zamolilo da napuste prostor za molitvu, no nisu željeli. Među prosvjednicima koji su zauzeli prostor za molitelje bilo je i muškaraca i žena koji su imali prekrivena lica