Ava Karabatić: Da, istina je da naplaćujem 2 000 eura odlazak u kino i na večeru. Ne vidim u čemu je problem da dodatno zaradim

Ava Karabatić: Da, istina je da naplaćujem  2 000 eura odlazak u kino i na večeru. Ne vidim u čemu je problem da dodatno zaradim

Splitska starleta Ava Karabatić reagirala je na oglas koji kruži internetom, a u kojemu ona naplaćuje druženje s muškarcima. Potvrdila je autentičnost oglasa, no tvrdi da nikada nije naplaćivala seksualne usluge i da nije prostitutka.

“Ja sam poznata ličnost na Balkanu, Playboyeva zečica, pjevačica, glumica i natjecateljica u tri reality showa. Završila sam Filozofski fakultet, napisala sam dvije knjige i volim se slikati. Nisam prostitutka, ne naplaćujem seks. Sviđaju mi se bogati i moćni muškarci. Jedino naplaćujem druženje”, pisalo je na stranici za poslovnu pratnju, gdje se pojavio ovaj cjenik. “Dan sa mnom, koji uključuje večeru i odlazak u kino, košta 2000 eura. Cijeli dan proveden u spa centru 4000 eura. Ako netko želi da se družimo cijela dva dana, to košta 6000 eura. Ja sam prava Ava, možete me naći i na Instagramu”, dodano je, prenosi Direktno.

Ava je potvrdila autentičnost oglasa. “Da, istina je. Ne vidim u čemu je problem da dodatno zaradim ako sam popularna. Nisam prostitutka, ne nudim seksualne usluge, naplaćujem samo večeru ili odlazak u kino”, komentirala je oglas.

“Ja trenutno brinem o svojem ocu i njegovu zdravlju. Baš sam mu donijela banane i kutiju cigareta. Takav je kakav je i prihvaćam ga. No, moram naglasiti da on nije najbolje. Meni je nelagodno šetati Splitom i svima objašnjavati da se ja tim stvarima s kojima me povezuju – ne bavim. Nemam nikakvu potporu, osim oca, niti imam prijatelje. Kad sam bila slavna, svi su bili tu, a sad nemam nikog”, zaključila je trenutno nezaposlena Ava, koja je odmor za dušu pronašla u slikanju i pisanju.

“Trenutno se bavim time da ostanem sabrana koliko god mogu. Trudim se da zdravstveno ne obolim. Bavim se pisanjem i slikanjem. Trenutno nemam nikakav posao. Imala sam ušteđevinu koju sam zaradila poslovima u Beogradu. Tako da guram”, zaključila je Ava za Scenu.

Foto: Facebook