Bahati Argentinci provokativno slavili u svlačionici: Bacili hrvatski dres u “koš za smeće”

Bahati Argentinci provokativno slavili u svlačionici: Bacili hrvatski dres u “koš za smeće”

Hrvatski navijači vraćaju iz Katara. Novinar N1 televizije sreo je u zračnoj luci bivše reprezentativce Niku Kranjčara i Joea Šimunića.

Kranjčar kaže kako je utakmicu prelomio penal, koji to, uvjeren je, nije bio. Žao mu je, kaže, što navijači nisu bili glasniji, ali se nada da će Hrvatska pobijediti u utakmici za treće mjesto, javlja N1.

Šimunić dodaje kako je razočaran sucem. “Ne mogu sebi doći kako je loše sudio. Nažalost, u korist Argentine. Sramota je da se nije tražio VAR za situaciju jedanaesterca. Da nismo primili drugi gol, možda smo se i mogli vratiti…”

“Medalja je medalja. Već sad su postigli fenomenalan uspjeh. Siguran sam da će smoći hrabrosti, znaju što trebaju napraviti. S turnira je uvijek najljepše otići s pobjedom, oni to znaju”, kaže Kranjčar.

Šimunić kaže da izbornik Dalić sve radi kako treba. “On je čud napravio, nogometni je fenomen. Momci zaslužuju doček u Zagrebu. Oni su naš ponos, ponos cijele Hrvatske, predstavljaju nas na najbolji način. Sretno im”, kaže bivši Vatreni. Kranjčar dodaje: “Sve je rekao Joe, nema se što dodati, sve je rekao.”

Argentinci su napravili još jednu provokaciju prema Vatrenima.

Nakon pobjede nad Hrvatskom, argentinska ekipa slavila je u svojoj svlačionici, a tijekom slavlja, u “košu za smeće” završio je – hrvatski dres. Sve je snimio i na TikToku objavio Paulo Dybala, prenosi N1.

“Ovo su teški trenuci za svakog sportaša, ali nažalost, i oni postoje. Rekao sam već, prije nekoliko dana velika sreća, a sada velika tuga. No za nekoliko dana je nova utakmica, novo dokazivanje. Normalno da igrači, na čelu s kapetanom, najteže to doživljavaju, ali moraju se dići. Treba im pomoći, treba im dati energiju da izguraju tu zadnju utakmicu. Ali čujte, Hrvatska je još uvijek na Svjetskom prvenstvu, a kraj je Svjetskog prvenstva. Nažalost, igrat će u subotu, a ne u nedjelju, ali to je fantastičan rezultat. A da je razočarenje – jest, svakako. No i to je ljudski, i to pokazuje koliko je bila velika želja i koliko su bila velika očekivanja. Ali uvjeren sam da će za tri dana sve biti puno bolje za Hrvatsku”, rekao je tportalu slovenski stručnjak Matjaž Kek, kojemu ovo nije prva poruka podrške hrvatskoj nacionalnoj vrsti na ovom SP-u.

Foto: Hina