Bakić: Ovo je čovjek koji ima izuzetan utjecaj na ministra Beroša. Evo tko je on

Bakić: Ovo je čovjek koji ima izuzetan utjecaj na ministra Beroša. Evo tko je on

Nenad Bakić zamolio je svoje brojne pratitelje na Facebooku da podijele tekst o Igoru Rudanu za kojeg je rekao da je glavni ideolog onih koji zagovaraju cijepljenje djece. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Ovi koronaški novinari koji zagovaraju cijepljenje djece i propusnice, a prije toga lockdown, imaju svoje ideologe. Neki od tih novinara su evidentno intelektualno potkapacitirani da bi sami mogli imati tako čvrsta stajališta.Igor Rudan je bio neosporni vođa oštomjeraša dok nije izgubio potpuni utjecaj u Savjetu i Vladi (ali meni se čini da ima ogroman utjecaj na ministra Beroša), i povukao se iz javnosti.

Međutim, njegove ideje žive, a i tko zna što sad radi – taj čovjek nikad ne staje.Međutim, nakon praktički povlačenja iz javnosti u RTL Dirketu je ‘odjednom’ bio dobio nastup od 20 minuta – najduži nastup što ga je itko ikad imao i dulji nego što bi imao i Franjo Tuđman da je živ. U nastupu su ga lažno predstavili kao ‘redovnog članak britanske akademije znanosti’, što je velika laž, a on to nije negirao (znate da kad idete na TV uvijek vas pitaju ‘a kako da Vas predstavim?’).

Zamislite da vas predstave kao astronauta ili redovnog člana njemačke akademije znanosti, a nemate baš ništa s time, a vi šutite? I to čovjek koji je bio neosporno središnja osoba nacionalnog odgovora na najveću ugrozu od Domovinskog rata? Nešto tu jako ne štima.

Osim toga znamo da je kineski poluakademik (dopisni član kineske akademije).Stoga smatram da će neke novinare oštromjeraše, kao i drugo i trećeredne znanstvene propagandiste najviše smetati ako se zna isitna o njihovom ideologu.Srećom, neka ekipa radi na jednom od najvažnijih projekata u Hrvatskoj, Infodemija, na kojoj su za povijest obradili već niz najavećih širitelja Infodemije i oni se više nikad neće moći sakriti od javnosti, svoje djece i povijesti. Infodemija je štetna koliko i sama pandemija – odgovorna je za puno života”, ističe Bakić

Evo i tekst kojeg je podijelio Bakić

Foto: Hina