Bakić u “ratu” s “oštromjerašima”: Cjepivo nas je teško razočaralo. Zašto se vesele marketingaši pandemije

Bakić u “ratu” s “oštromjerašima”: Cjepivo nas je teško razočaralo. Zašto se vesele  marketingaši pandemije

Nenad Bakić i dalje vodi žestoku raspravu s, kako ih on naziva, oštromjerašima.

“Vidim da oštromjeraši i pandemijski marketingaši agitirani zbog rasta epidemije večeras dijele ovo kao ‘dokaz’ nekog promašaja.

Nažalost, cjepivo nas je jako razočaralo i nije obuzdalo epidemiju (na osnovu djelovanja cjepiva je ovo izrečeno).. Iako su se na cjepivo oslanjali najviše oštromjeraši koji su postali fanatici cijepljenja i propusnica jer ne vjeruju u prirodnu imunost.

No, i ovaj val diljem Europe će spasti zbog prirodne imunosti. Delta je zaobišla jedan dio imunosti i imamo udars sezonalnosti, ali i taj džep zaraza će se vremenom iskoristiti”, ističe Bakić koji je nešto ranije objavio još jedan post.

” Sve nas koji smo se nadali da zbog cjepiva epidemija ove jeseni (u cijeloj EU) neće btii ovako intenzivna je cjepivo teško razočaralo. Nažalost, kod najvećih oštromjeraša vidimo entuzijazam, sprdnju pa čak i veselje zbog toga. Iako se sad ti lockdowneri rebrendiraju kao fanatici cijepljenja ‘koje će riješiti sve’, pa i zagovaraju propusnice, ti totalitarni umovi ili naprosto marketingaši pandemije nažalost teško mogu prikriti veselje zbog razvoja događaja jer se nadaju da će napokon dobiti svoj omiljeni lockdown kad im je pobjegao prije – ali neće”, napisao je Bakić.

Foto: Hina