Bartulica odgovorio Kaiću: Ovi mailovi pokazuju da ste bili pozvani i da ste sve znali

Bartulica odgovorio Kaiću: Ovi mailovi pokazuju da ste bili pozvani i da ste sve znali

Nastavlja se prepucavanje između saborskog zastupnika Stephena Nikole Bartulice (Domovinski pokret) i epidemiologa Bernarda Kaića. Bartulica je N1 televiziji poslao prijepis s Ministarstvom zdravstva iz kojeg, kako tvrdi, je vidljivo, da je Kaić bio najavljen i obaviješten.

Saborski zastupnik Stephen Nikola Bartulica (Domovinski pokret) zakazao je za utorak okrugli stol na temu: “Posljedice COVID pandemije i pouke za budućnost”, na kojem su trebali govoriti ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak, državna tajnica Ministarstva zdravstva Marija Bubaš, specijalist epidemiologije iz HZJZ-a Bernard Kaić i drugi. No, na okrugli stol nitko mu nije došao, a Bernard Kaić za N1 je ustvrdio da s Bartulicom nikad nije bio u kontaktu i da nije istina da je pozvan na okrugli stol.

Bartulica je priložio mailove iz kojih se vidi da je Kaić bio pozvan

Bartulica sad kaže kako ima prijepis iz kojeg je vidljivo da jest. Evo što mu je poručio.

“Poštovani g. Bernard Kaić uvažavam to što se osjećate prozvanim u mojem osvrtu na neodazivanje na Okrugli stol: ‘Posljedice COVID pandemije i pouke za budućnost’ koji se održao jučer u Hrvatskom saboru. Prilažem ovdje prijepis s administrativnom tajnicom iz Ministarstva zdravstva iz kojeg je jasno vidljivo da ste najavljeni i obaviješteni. Očito da stvari ne funkcioniraju najbolje u Ministarstvu zdravstva i HZJZ-u i da komunikacija nije na zadovoljavajućoj razini. Izgleda da smo nešto krivo shvatili i da tiha otkazivanja javnih nastupa postaju praksa”, napisao nam je saborski zastupnik i priložio screenshot prepiske.