Beljak i Jandroković udaraju ispod pojasa: Pročitajte što su poručili Nini Raspudiću

Beljak i Jandroković udaraju ispod pojasa: Pročitajte što su poručili Nini Raspudiću

Gostovanje Nina Raspudića u emisiji Nedjeljom u dva i njegova najava da ulazi u politiku izazvala je burnu reakciju nekih političara. Tako je Gordan Jandroković napisao da nije gledao Raspudića jer je bio kod kuće, a onda je nastavio da ima troje djece s jednom ženom. Ništa nježniji nije bio ni Krešo Beljak koji je reagirao na svom Twitter profilu.

Nisam gledao. Bio sam kod kćeri na ručku. Naime, imam troje djece… s istom ženom.

Geplaatst door Gordan Jandroković op Zondag 24 mei 2020

Stavili mu ružnu fotku gdje kuglu baca, umjesto da su stavili neku drugu, konzervativniju, u skladu s ideologijom koju zastupa.. s vjenčanja u crkvi, na primjer”, napisao je predsjednik HSS-a Krešo Beljak.

Dvojica političara, očito, aludiraju na činjenicu što je Nino Raspudić u drugom braku i da ima dvoje djece iz dva braka.

Na ove napise ragirao je doktor Trpimir Goluža.

Ugledni hrvatski političari g. Gordan Jandroković i g. Krešo Beljak komentirajući današnju emisiju Nu2 pokazali su svu raskoš svoga moralnog i intelektualnog kapaciteta. Pogledajte pa prosudite sami kakva nam je postojeća politička elita i treba li ju na izborima promijeniti. Ja nemam dilemu”, napisao je Goluža na svom Facebook profilu.

Časni i ugledni hrvatski politicari g. Gordan Jandroković i g. Krešo Beljak komentirajući današnju emisiju Nu2 pokazali…

Geplaatst door Trpimir Goluza op Zondag 24 mei 2020

Reagirala je i Jadranka Kosor koja je stana na stranu Nine Raspudića.

“Za ocjenu sposobnosti bilo koga od nas, bavili se politikom ili ne bavili, nevažno je jesmo li se ženili, udavali, imali djecu s dvoje troje partnera ili ih nemali, bili u braku, bili razvedeni, u istospolnoj zajednici ili sami. Kad sad moraš uz Ninu. Hjoj”, rekla je  Jadranka Kosor.

 

Foto: Lana Slivar Dominić/Hina

Facebook Comments