Bivša televizijska voditeljica proživljava pravu kalvariju: Zbog koronavirusa izgubila oca, djeda i baku, a sada se razboljela i mama

Bivša televizijska voditeljica proživljava pravu kalvariju: Zbog koronavirusa izgubila oca, djeda i baku, a sada se razboljela i mama

Ivana Tomić, bivša televizijska voditeljica i novinarka, zbog korona virusa izgubila je oca, baku i djeda, a sada joj je zaražena i majka.  – Krešica, jučer sam gledala ovu sliku i obuzeo me neki strah da bih te mogla izgubiti. Ali odlučila sam vjerovati da ima nešto u toj hercegovačkoj tvrdoglavosti i da ćeš se izvući. Nisi htio u bolnicu daleko od kuće, htio si skončati u Tihaljini, a ne u Zagrebu. Otišao si kako si i živio. Volim te, ćaća! – napisala je Ivana u objavi na svom Facebook profilu, javljaju 24sata.

Podijelila je i objavu u kojoj se oprostila od djeda:

– Prije tri miseca otišla je moja baba Zora, a danas i on. Umra je od tuge za njom. Slikala san ga prije tri godine u njezinoj rodnoj kući u Borajni. Rekla san: Dide, ajde malo gledaj kroz prozor tu da te lipo uslikan. Eto ga, sad putuj Branko. Hvala na svemu i počivaj u miru.

Ivana Tomić

U subotu je zatim u emotivnoj objavi napisala kako se sada i njezina majka bori s korona virusom:

– Ćaća ipak nije izdržao. Otišao je na bolje mjesto. Sad treba spašavati nju koja se bori s koronom, a prije tri mjeseca je izgubila mamu, prije dva dana tatu i danas muža.