Bivši glavni urednik Sportskih novosti: To je nama “naše” Možemo dalo. Dinamo je u Splitu pao kao seoska momčad

Bivši glavni urednik Sportskih novosti: To je nama “naše” Možemo dalo. Dinamo je u Splitu pao kao seoska momčad

Mario Zorko, poznati sportski novinar i bivši glavni urednik Sportskih novosti, komentirao je Dinamov poraz u Splitu.

“Ako netko još ne može prihvatiti dokle MOŽEMO padat Dinamo, pogledajte Cibonu! Na Poljudu pali baš kao prava konferencijska momčad, da ne kažem grubo seoska momčad, kao ogledalo svega u klubu. Čestitke, drugi put od Hajduka u dva mjeseca. Pod dirigiranjem udružene sekte “Dinamo, mi to Možemo” ( Dinamo, to smo mi + Možemo) klub galopirajuće napreduje.Slijedi teško europsko gostovanje u Prištini, zamislite, i tamo će biti pun stadion i uzavrelo ozračje, nemoguće za igrati.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Grmoja pita Plenkovića: Je li istina da je sin Zvonka Zubaka prevario Ukrajinu? Dobio je 14 milijuna eura, a nije isporučio oružje

Dinamo svoju Europu brani protiv Balkanije na Kosovu s trenerom koji je s debaklom od drugorazredne češke Sparte prvi put u karijeri “izborio” neki europski kup, pa makar i trećeligaški! Zvuči preapsurdno? Ali je Dinamova realnost.Uzgred, “novi Dinamo” paralelno plaća tri trenera ( izdašne odštete u ratama dvojici prethodnika!) i izbacuje iz Maksimira sve nepodobne koji žive i razumiju nogomet i funkcioniranje kluba (prošlog tjedna samo Marijana Vlaka i Jozu Bandića).

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Torcida ismijava “kompromis” Boysa i Barišića: Pred mumiju staru na kolina pali, od mlohave borbe nema kruva

Nema veze, pokazat će se raskoš novog smjera protiv Rudeša, Ponikvi ili Astane. I nagraditi će ih udružena sekta ” Dinamo, mi to Možemo” s funkcionalnim stadionom u Kranjčevićevoj do 10.000 mjesta, taman po konferencijskoj mjeri. Možda će jednom i taj klub imati triput više članova nego mjesta u Kranjčevićevoj, kao Hajduk sa 100.000 članova triput više od rasprodanog Poljuda.

Uzgred, razvlaštena i uništena Cibona u stečaju, danas je igrala regionalnu ‘konferencijsku’ ligu u Čačku.Rezultat do 21.00 sat još nije objavljen ni na portalu Sportskih. Ako je to nekome vijest, glatko su izgubili. Toliko što znači cibonizacija”, zaključuje Mario Zorko.

Foto: Hina