Bivši suradnik News bara kojeg je ovršio Velimir Bujanec: On širi neznanstvene teze koje su jako opasne

Bivši suradnik News bara kojeg je ovršio Velimir Bujanec: On širi neznanstvene teze koje su jako opasne

News bar ovršen je zbog tužbe Velimira Bujanca, a Bujančev komentar na to bio je – Tko se zadnji smije, najslađe se smiije. Domagoj Zovak, koji je ranije surađivao s News barom, te zbog čijeg teksta je sada News bar ovršen, u N1 Studiju uživo rekao je kako ovo nije kraj, te da će na presudu slijediti žalba.

“Ovo nije kraj, a da je obrnuta situacija vjerojatno bismo se mi smijali. Ovako je 1:0 za njega. News bar će nastaviti s tim procesom. Mi više nismo dio News bara, ostavili smo im iza sebe samo sudske procese, no vodstvo News bara reklo je da će nastaviti borbu, prvo na Vrhovnom sudu, a ako tamo ne uspiju, onda Europskom sudu za ljudska prava, pa ćemo se vidjeti tko će se tada smijati”, rekao je Zovak.

Bujanec je tužio zbog satiričnog teksta koji ga je dovodio u vezu sa zapljenom kokaina. No i nakon pristigle tužbe, na News baru su pisali tekstove o njemu.

“On nam je bio tema i kasnije, a i dalje je. Njegov utjecaj u društvu je velik, no ne mislim da je on dobar, teze koje se povlače kroz njegovu jako gledanu emisiju su jako opasne, jer su neznanstvene – bilo da su to teme koje se tiču povijesti, Drugog svjetskog ili Domovinskog rata, ili pitanje epidemiologije, gdje on isto širi nebuloze. To se ne smije odšutjeti, o tome se mora pričati i ljude treba upozoravati na to što iza toga stoji”, rekao je Domagoj Zovak.

Foto: Hina