Bivši Vatreni radi nered gdje god se pojavi: Sada ga “protjeruju” iz Turske. S njim je imao problema i smireni Dalić

Bivši Vatreni radi nered gdje god se pojavi: Sada ga “protjeruju” iz Turske. S njim je imao problema i smireni Dalić

Turski mediji objavili su kako je bivši hrvatski reprezentativac prekrižen u Bešiktašu. U jutarnjim satima plasirana je vijest o ‘šoku u Bešiktašu’, odnosno kako je bivši Vatreni Ante Rebić izbačen iz momčadi turskog velikana. Kako navodi Fotomac, Rebić je ‘izazvao nemir u momčadi i zbog toga ga stručni stožer nije uvrstio u sastav za utakmicu’.

Isto tako, navodi se kako je budućnost bivšeg hrvatskog reprezentativca u klubu već poznata. Iako Rebić ima ugovor do 2025. godine, na ljeto bi trebao napustiti klub jer na njega više na računaju. Uprava kluba će u sljedećih tjedan dana organizirati sastanak s Rebićevim menadžerom i poručiti mu da pronađe novog poslodavca.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Čak i Gordan Jandroković ismijava HDZ-ovog saveznika Zekanovića: I svetica i kurva, nije lako bit

Rebić je ove sezone u 23 susreta na terenu proveo samo 691 minutu, zabio je samo jedan pogodak i podijelio pet asistencija.

odsjtimo, Rebić je krajem lipnja 2021. godine na Instagram profilu izbacio sve frustracije koje su ga mučile nakon lošeg Eura, te vala javnih prozivanja kako je jedan od krivaca za poraz od Španjolaca zbog znane (ne)zgode oko mijenjanja kopački. Rebić je to učinio krajnje neumjesnim pristupom i sadržajima napada na izbornika Dalića preko društvene mreže, na komentatore, a onda sam sebe isključio iz etera kada se rasplamsala javna prozivka.

“Osobno mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca (L + M), da napravimo nešto (puno) više na ovom Europskom prvenstvu”, napisao je Rebić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Poznati hercegovački franjevac o izborima u Dinamu: Znamo svi što je svjetina. Isusa svjetina na Cvjetnicu slavi, a ista u petak razapinje

Na to se nadovezao:

“Nakon svega, nije ni bitno tko je ‘krivac’. Činjenica je da smo zadnje dvije-tri godine…”, objavio je to i stavio emotikon izmeta. Jasna poruka, nema što…

Posebnu poruku poslao je stručnim sukomentatorima na televizijama.

Stručljaci s TV-a, ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku. Zajedno smo jači. Robi, Gorane i ostala Samovojsko, poručio je Rebić.

Na koncu se zahvalio navijačima: “Hvala svima koji su došli u Kopenhagen. Iznad svih Hrvatska.” Naposljetku je Rebić izbrisao svoje objave, ali to je učinio prekasno da bi prošlo neopaženo u nogometnoj javnosti. Nakon tog incidenta Dalić je izbrisao Rebića za sva vremena.

Foto: Hina