Bivši zastupnik otkrio tamnu stranu Ivana Pernara: Gnjevan je jer je seksualno frustriran. Želio je imati puno ljubavnica

Bivši zastupnik otkrio tamnu stranu Ivana Pernara: Gnjevan je jer je seksualno frustriran. Želio je imati puno ljubavnica

Bivši saborski zastupnik Branimir Bunjac komentirao je putovanje po Karibima svog bivšeg kolege Ivana Pernara koje je neslavno završilo. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Već dugo nisam pročitao bolju analizu od one kojom je kapetanica Lexi opisala mog bivšeg kolegu Pernara. Ona ga je ne samo opisala, već doslovno raznijela u 1000 komada.

Očito, Pernarovo putovanje po Karibima pretvorilo se u njegov Waterloo, poraz od kojega se nikada neće oporaviti. Gdje god da krene uteg koji je sad dobio na nogu pratit će ga dok je živ. Lexi je posve jasno uočila da je Pernar podlegnuo divljem rasizmu i antisemitizmu, što mi je upravo neshvatljivo, ali osjećam da se to dogodilo zbog gnjeva koji ga je savladao.

Gnjev je proizišao iz činjenice da se Pernar nije uspio politički samorealizirati, ali također zbog izrazitih seksualnih frustracija.I upravo to, opsesivna želja da se dominira nad ženama i da se ostvari neiscrpni “lager” ljubavnica bili su Pernaru glavni motiv da postane javna osoba, a ne nekakva navodna “promjena svijesti”.

Najgore od svega je to što je Pernar pred Lexi pokazao da je spreman biti i vrlo agresivan ako ne ide po njegovom, da je ustvari klasični predator.Nakon takvog uvida svaka iole normalna žena bježat će od njega kao vrag od tamjana.

Ono što Lexi nije primijetila, a treba reći, je da je cijelu tu bljutavu agendu, koja se očito uobličavala vremenom, Pernar umotao u kršćanstvo samo njemu poznato.Štoviše, on čak namjerava osnovati crkvu koja će se, između ostalog, boriti protiv amalgamskih plombi.

Ne treba ni sumnjati da će “papa” nove crkve biti upravo Pernar. To je vrhunac blasfemije, neprobavljivo bogohuljenje vrijedno svakog žaljenja.Klasičan primjer političara koji se nakon propalih ambicija okreće vjeri, ali ne da bi bio “slugin sluga”, već opet u cilju da se bavi politikom i zadovoljenjem svojih strasti!

Na kraju, želim reći, da ovaj osvrt nije nužno antipernarovski, već me više motivirala činjenica da je jedna prosječna Kanađanka toliko superiorna dojučerašnjem “narodnom vođi” Hrvata. Zastrašujuće je koliko smo mi kao narod zaostali! Svom bivšem Pernaru od sveg srca želim da se vrati na pravi put, ako je ikako i ikada to više moguće”, zaključuje Bunjac.

Podsjetimo, kapetanica Lexi je zapisala u svom dnevniku da je Ivan Pernar je svojim rasističkim i homofobnim stavovima i komentarima prevršio svaku mjeru pa je i tolerantnoj Kanađanki prekipjelo te ga je odlučila iskrcati s jedrilice čim joj se za to pruži prilika.

Kako je napisala u svom blogu, Ivan stalno govori o traženju istine i crvenoj i plavoj piluli te konstantno traži da ga se opisuje u najboljem mogućem svjetlu.

Međutim, kako kaže Lexi, takva vrsta političke korektnost njoj nimalo ne leži, javlja Jutarnji list.

Kazala je kako su je tijekom Pernarova boravka na jedrilici pokušali kontaktirati mnogi Hrvati koji su bivšeg saborskog zastupnika opisali kao jedno veliko dijete. Lexi kaže kako u toj ocjeni nisu pogriješili.

No ono što ju je najviše razljutilo i razočaralo je to što je otkrila da je Pernar, kako kaže, ‘divlji rasist’.

‘Njegove rečenice često počinju s ‘…crnci’, ili kaže ‘u društvu s crncem se nikada ne možeš opustiti’, stalno spominje i citira Hitlera, govori da su Židovi krivi za ovo ili ono, ‘holokaust je samo židovska propaganda’, ‘ropstvo je bilo samo crnačka propaganda’ i slično’, kaže Lexi.

‘Istina je! Član moje posade je rasistički sociopat koji voli naciste!’

‘Kad god se nasmije nečemu što je vidio na svom mobitelu ili računalu, naučila sam ne pitati ga o čemu se radi jer već unaprijed znam da je u pitanju najuvredljivija rasistička stvar koju možete zamisliti’, kaže Lexi.

‘Mislim da je Hrvatska to već znala. Dakle, osim što mi je lagao o svojim ekstremnim prehrambenim potrebama, skrivao je svoje sulude ideje i uvjerenja te činjenicu da je narcis. Nekoliko puta je rekao gadne stvari o gejevima, iako zna da sam biseksualna. Bila sam jasna s njim: začepi ili odlazi. Vjeruj u što god želiš, ali zadrži mržnju za sebe’, kaže Lexi o Pernarovim stavovima.

Ni kad su u pitanju njegove mornarske vještine, Lexi nije oduševljena.

‘Stalno podbacuje. Uopće nije koristan. Više je teret nego pomoć. Još uvijek moram sama odraditi 95 posto svih poslova oko jedrenja. Ne bavi se plovidbom, ne obraća pažnju, nije proaktivan i nije prisutan u trenutku, uvijek je na telefonu ili izgubljen u svojim mislima. Gotovo da uopće ne primjećuje moje postojanje ili brod’, kaže Lexi te dodaje kako ju je Pernar nedavno preko telefona tračao s jednom Slovenkom koju oboje poznaju. Osim toga, nekoliko se puta izderao na svoju skipericu i učiteljicu.

Zbog svega navedenog, Pernarovo jedrenje će naprasno završiti jer ga Lexi planira iskrcati čim se za to ukaže prilika.

Foto: Hina