BIZNIS CVJETA: Poznata voditeljica imala je poslovnu godinu iz snova

BIZNIS CVJETA: Poznata voditeljica imala je poslovnu godinu iz snova

Voditeljica i glumica Doris Pinčić Guberović (34) sa svojom je tvrtkom DPR prema najnovijim podacima Poslovne Hrvatske u prošloj godini ostvarila ukupni godišnji prihod u iznosu od 185.673,90 eura.

Taj iznos predstavlja blagi pad prihoda od -12.568,98 eura u odnosu na 2021. kada je poslovni subjekt ostvario ukupne godišnje prihode u iznosu od 198.242,88 eura.

Poslovni subjekt DPR je posljednje dvije godine poslovao s dobiti te je u 2022. ostvario neto rezultat poslovanja u iznosu od 43.537,20 eura, te nije povećavao niti smanjivao broj zaposlenih, a imao je dva zaposlenika, kako navodi Zadarski.

Tvrtku je Doris osnovala 2015. godine. DPR označava početna slova Dorisinog imena i prezimena, kao i prezime njenog bivšeg supruga Borisa Rogoznice (36), s kojim je u braku dobila sina Donata i kćer Gitu.

Primarna djelatnost je proizvodnja filmova, videofilmova i televizijskog programa.

Sada je tvrtka prijavljena na adresi u Zadru, a donedavno je bila u Velikoj Mlaki kod Zagreba gdje je Doris prodala kuću u kojoj je živjela s bivšim suprugom. Poznato je kako su kuću od 135 kvadratnih metara kupili bez kredita i u travnju prošle godine prodali za 215 tisuća eura.

Osim honorarnog posla na HRT-u gdje je angažirana u emisiji ‘Dobro, jutro Hrvatska‘ i plaćena po emisiji (a vodi i druge projekte poput Dore i Splitskog festivala), voditeljica snima radijske i TV reklame za trgovačke lance, a često posuđuje glas i u animiranim filmovima.

Vodi i svoj kulinarski blog ‘Kuhinja babe Eve‘, redovito na Instagramu reklamira razne proizvode, a također je i idejna autorica videomaterijala za kampanju Hrvatske Turističke zajednice ‘Doživi domaće: Istraži ruralnu Hrvatsku‘. Za tu su kampanju iz HTZ svojedobno izdvojili 275 tisuća kuna.

Ona trenutno sa svojim suprugom Davorom Guberovićem (46), koji radi kao menadžer u jednom trgovačkom lancu, očekuje prvo zajedničko dijete. Medijima je nedavno kazala da će raditi dokle god bude mogla.

Foto: Društvene mreže