Bujanec odgovorio Stankoviću: Aco je bijesan i boji se da bi prosvjed mogao uspjeti

Bujanec odgovorio Stankoviću: Aco je bijesan i boji se da bi prosvjed mogao uspjeti

Voditelj Bujice Velimir Bujanec odgovorio je Aci Stankoviću koji ga je danas spomenuo u emisiji Nedjeljom u dva. Stanković je rekao da prosvjede protiv Plenkovićeve Vlade, koji se održavaju 10. rujna, podržava Bujanec i “njemu slični”.

“Kaže da ga “propagiram”, a nije ni svjestan da je i on to upravo učinio – na HTV-u!Aleksandar (Dobrosava) Stanković je u prvoj emisiji nove sezone ugostio druga TTejca! Jao, kako prozirno – pa kad već promovira Možemo, na javnoj televiziji koju moraju svi plaćati, mogao je smisliti i nešto jače.

Nek’ pogleda Bujicu za tjedan dana, imat ću pet puta boljeg i simpatičnijeg gosta – na veselje cijele nacije!Glede subotnjeg velikog okupljanja u Zagrebu, koje organizira građanska inicijativa Slobodni ZAjedno, Aca je bijesan i boji se da bi stvar mogla uspjeti. Preuzeo je mantru Plenkovićevog agitpropa pa javno analizira tko sve podupire organizatore?! Baš poput HDZ-ovog Habijana, HRT-ov pavijan prst je uperio u moju malenkost i kaže da prosvjed “propagira Bujanec i njemu slični”…

Ne znam jel’ mislio na “antivaksere” ili “ravnozemljaše”, al’ očito nije dobro proučio šalabahter.Druže Stankoviću, čini mi se da je moj prijatelj Andrija Klarić ipak puno sličniji tebi… A svjesno ili ne – i ti si danas “propagirao” prosvjed! Zato će nas 10. rujna ispred HDZ-a biti još više… Hvala ti na tome, u ime svih onih koji s razlogom prosvjeduju već dvije godine, a njih su kamere Bujice i Z1 televizije uvijek hrabro pratile – bez cenzure.

Za razliku od Nu2 i HRT-a! #slobodniZAjedno#z1televizija#bujicatim🇭🇷

P.S. Isprika Andriji što sam uočio izvjesnu sličnost izneđu njega i Aleksandra! Riječ je, naravno, tek o nekim fizičkim detaljima i silnoj volji za odlazak u Gym, no, nikako ne o deklariranim stavovima i ljudskim kvalitetama”, ističe Velimir Bujanec.

Foto: Hina