Butković poslao dugoočekivanu poruku Milanoviću: Znam što ćeš napraviti sutra. Panika, ha?

Butković poslao dugoočekivanu poruku  Milanoviću: Znam što ćeš napraviti sutra. Panika, ha?

Ministar Oleg Butković sinoć je najavio da ća danas objaviti važnu poruku predsjedniku Zoranu Milanoviću. Poruku prenosimo u cijelosti.

“Dobro jutro Zorane, što ja to čujem? SUTRA DAJEŠ OSTAVKU!! Panika, ha? Kampanja ti je u rasulu, krčmar (kako me posprdno zoveš) razotkrio te kao lažova i sada tražiš šok terapiju da probaš napraviti preokret.

Ali imaš jedan veliki problem, Zorane. Ti si pročitana knjiga!! Ta ostavka ništa ti neće donijeti. A znaš zašto? Zato što ljudi vide da te vodi mržnja, destrukcija i zlo. Ne može ti jedini program biti – pohapsit ću vas sve, sve ću vam uzeti, uključujući i moju kravicu Milovu.

Da si bio frajer, što nisi, i dao ostavku kad si raspisao izbore, e to bi bilo vrijedno poštovanja. Ovo sada je potez očajnika i dobronamjerno ti kažem, ne blamiraj se dodatno.

Budi frajer bar na kraju, stisni ruku pobjedniku i čekaj kraj mandata.

P.S. Ne pitaj me kako sam doznao. Reći ću ti kad mi odgovoriš na ona moja dva pitanja. “, ističe Butković koji je proteklih dana ušao u žestoki sukob s predsednikom Milanovićem. Jučer je poslao poruku Milanoviću da je spreman za “luđačku košulju”.

“Čujem da si mi danas opet prijetio iz Varaždina i još jednom poručio da kupim “prugasto odelo”. Kad si to isto rekao jučer u Splitu nisam ti htio odgovoriti istom mjerom, ali sada hoću.

Znaš li Zorane što je tzv. stezulja? To je jedna bijela košuljica koja bi ti baš lijepo pristajala.

P.S. Drago mi je čuti da ustaješ u 6 i da si imao potrebu to objaviti javnosti. A još mi je draže čuti od tebe da pratiš moje jutarnje objave i u njima tražiš gramatičke pogreške. Za razliku od tebe, ja pratim tvoje laži i ustrajno ih razotkrivam. Jesi li se čuo danas možda sa Zlatkom Komadinom? Zna li se što o lukobranu”; napisao je Butković.