Čak i Sanader može biti u pravu: Milanović mora otkriti gdje se nalazi

Čak i Sanader može biti u pravu: Milanović mora otkriti gdje se nalazi

Nakon što se jučer u javnosti pojavila informacija da je predsjednik RH, Zoran Milanović viđen na skijanju u Italiji, o svemu su se oglasili iz Ureda predsjednika te su pritom ‘bocnuli’ premijera Andreja Plenkovića.

Iz Ureda su u priopćenju kojeg potpisuje glasnogovornik Nikola Jelić objasnili da je Milanović otputovao u Kranjsku Goru te usput posjetio Treviso kako bi tamo provjerio uvjete za moguću prijavu svoga prebivališta, a kako bi potom mogao zatražiti državnu rezidenciju za stanovanje u Zagrebu, javlja RTL.

ime su se referirali na pitanje prebivališta i korištenje prava na državni stan dovedeno je nakon što je otkriveno da je stan, odnosno zgrada u kojoj boravi Zvonimir Frka Petešić, predstojnik ureda premijera, prva obnovljena nakon potresa te kako Frka Petešić prebivalište ima u Salima, a ne u Zagrebu.

Milanoviću je danas putem Facebooka odgovorio HDZ-ov Ante Sanader.

“Bahati i nekulturni Milanovićev glasnogovornik izbjegao je odgovoriti medijima na pitanje gdje mu se šef nalazi tj. odmara!

Pa gdje je odjednom nestao
#samoodgovoritenapitanje? 

Umjesto da se pravi nevješt – i to loše – neka Milanović skine oznake tajnosti sa svojih putovanja vojnim helikopterima i brodovima.

Dok drugi podmeću, Vlada i HDZ nastavljaju raditi na dobrobit hrvatskih građana i Hrvatske”, napisao je Sanader.

Foto: Hina