Često mijenja poslove: Bivša saborska zastupnica Sanja Putica otkrila gdje će nastaviti karijeru

Često mijenja poslove: Bivša saborska zastupnica Sanja Putica otkrila gdje će nastaviti karijeru

Dojučerašnja državna tajnica u Ministarstvu znanosti i obrazovanju te bivša saborska zastupnica Sanja Putica svoju poslovnu karijeru nastaviti će u dubrovačkoj brodarskoj kompaniji Atlantskoj plovidbi. Puticu je, podsjetimo, Vlada u četvrtak na zatvorenom dijelu sjednice razriješila dužnosti državne tajnice na njezin osobni zahtjev.

– Vraćam se u Grad i karijeru ću nastaviti u Atlantskoj plovidbi. Ne moram govoriti koliko je za Dubrovnik značajna ta kompanija čijem ću poslovanju, sigurna sam, doprinijeti svojim dosadašnjim iskustvom. Naravno i za mene je to poslovni izazov obzirom na ono što sam do sada radila, kazala nam je Sanja Putica koja se proteklih dana često mogla vidjeti u upravnoj zgradi Atlantske plovidbe u kojoj će biti zadužena za odnose sa javnostima, s naglaskom na investitore.

Podsjetimo, Sanja Putica sa mjesta ravnateljice dubrovačke Gimnazije, nakon parlamentarnih izbora 2016. godine ušla u kao zastupnica u Sabor, a potom je, povratkom bivšeg ministra uprave, Lovra Kuščevića u saborske klupe, imenovana državnom tajnicom u ministarstvu obrazovanja, javlja Slobodna Dalmacija.

 

Foto: Denis Cerić/Hina