Ćiro majstore: Teško bolesni trener svih trenera došao pozdraviti Dalića i Vatrene

Ćiro majstore: Teško bolesni trener svih trenera došao pozdraviti Dalića i Vatrene

Zlatko Dalić ponovio je uspjeh hrvatske reprezentacije i Miroslava Blaževića sa Svjetskog prvenstva 1998., kada su vatreni na svom debiju na Mundijalima osvojili brončano odličje. Nekadašnji i sadašnji izbornik dugo se znaju, imali su priliku surađivati i veliki su prijatelji. Tako je Dalić lijepo govorio o Ćiri nakon pobjede nad Marokom, javlja Večernji list.

-Ovo bih poklonio jednom čovjeku, koji je počeo ovo sve, Ćiri Blaževiću. Šefe, ovo je za vas, ovo je vaša medalja. Ja mogu osvojiti pet medalja, ali vi ste uvijek trener svih trenera – posvetio je Ćiri pobjedu nad Marokom Zlatko Dalić. Usprkos bolesti, Blažević se pojavio na proslavi vatrenih na Trgu bana Jelačića. Oduševljena gomila skandirala je velikanu hrvatskog nogometa ‘Ćiro majstore’ dok je ulazio na tulum vatrenih u Johann Franck.

– Zahvaljujem hrvatskim herojima, ovo je čudo. Hvala im, hvala i generalu Daliću, razveselili su hrvatski narod i afirmirali domovinu, napravili smo to i mi 98 i ja sam sada sretan i miran, opet su mi produžili život i ove dane uljepšali. Čestitam svima i ljubi ih njihov Ćiro – rekao nam je nakon brončane medalje naših nogometaša u Kataru.

Foto: Hina