Društvene mreže bruje: Voditeljica uzela mirkofon Lovrenu kada je počeo pjevati Thompsona?

Društvene mreže bruje: Voditeljica uzela mirkofon Lovrenu kada je počeo pjevati Thompsona?

Nakon točno mjesec dana provedenih u Dohi, sedam odigranih utakmica te osvojene bronce, hrvatski reprezentativci vratili su se u domovinu, gdje im je na Trgu bana Josipa Jelačića priređen još jedan veliki doček.
Na središnju pozornicu Trga redom su prozivani igrači i članove stručnog stožera, a velike ovacije dobio je i branič Dejan Lovren, koji je pred gomilom okupljenih zapjevao “Lijepa li si” Marka Perkovića Thompsona.


“Dobra večer, Hrvatska. Ponavljam Brozovićeve riječi, jebote kolko nas ima. Molio bih vas onu pjesmu koju smo otpjevali prije četiri i pol godine, mislim da ćete se sjećati”, rekao je Lovren i poveo Thompsonovu pjesmu “Lijepa li si”, nakon čega je publika nastavila pjevati s nogometašem, javlja Direktno.


Te su se scene brzo proširile društvenim mrežama, a mnogi komentatori ističu da su primijetili da je voditeljica programa Iva Šulentić prekinula Lovrenovo pjevanje uzevši mu mikrofon iz ruku.

“Ono kada na dočeku nogometaša Dejan Lovren povede narod da zapjeva ‘Lijepa li si’. Bitno da je voditeljica Iva Šulentić brže-bolje otela Lovrenu mikrofon iz ruku. Ma kako li se samo dogodio takav propust?” pišu neki komentatori.
Nezadovoljni voditeljima

Inače, uz Ivu, doček je vodio i Luka Bulić, no mnogi korisnici društvenih mreža nisu zadovoljni njihovim odrađenim poslom.

“Tko je dao ovima dvoje da vode doček? Umjesto da glazbu puštaju i nabrijavaju ekipu, oni zvuče kao da vode dječji rođendan. Bolji doček imaju mladenci u svadbenu salu nego Vatreni”, “Neugodno mi je ovo slušati”, “Vida bolji voditelj od njih oboje”, pišu komentatori na Redditu.

Foto: Hina