Cure detalji o napadaču: Bio je odličan u školi. Učenici pričaju kako je dobio jedinicu iz povijesti te da je tada “poludio”

Cure detalji o napadaču: Bio je odličan u školi. Učenici pričaju kako je dobio jedinicu iz povijesti te da je tada “poludio”

Učenik sedmog razreda Kosta K. (14) uhićen je nakon pucnjave u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u Beogradu zbog sumnje da je iz očevog pištolja ubio najmanje osmero učenika i čuvara.

Blic.rs piše kako učenici pričaju kako je njihov kolega dobio jedinicu iz povijesti te da je tada ‘poludio‘.

Prema novim informacijama, otac dječaka koji je jutros pucao, ima prijavljena dva pištolja. Za sada nije poznato da li je učenik pucao iz oba ili je promijenio pet spremnika.

Na društvenim mrežama objavljena je snimka privođenja napadača, javlja Jutarnji list.

Profesorica ranjena u pucnjavi, koja se dogodila jutros u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na beogradskom Vračaru, preminula je u Urgentnom centru, javlja Nova.rs.

Otac djevojčice koja je istrčala iz učionice tijekom pucnjave kaže da mu je ona prenijela da je u pitanju njihov školski kolega, inače odličan đak, koji je ušao u učionicu s hladnim izrazom lica i pucao.

“Moja kćerka je bila upravo u tom razredu, ona je bila u učionici gdje je taj dečko ispalio prvo pucnje u nastavnicu, a onda je krenuo pucati po djeci koja su bila ispod stolova, i moje dijete istrčalo van”, naveo je za N1 ovaj otac. On je rekao da su tada imali sat povijesti.

Kako je rekao, kada je došao ispred škole bilo je puno policije, vidio je psihologa, nastavnika…

“Nitko ne zna ništa da vam kaže, svi su bili u šoku, mnogo policije je došlo, pucao je na dežurne u školi..”, navodi otac i dodaje da su svi u šoku da je baš taj dječak napravio ovakvu stvar.

Učenik Kosta K. (14) upao je danas u školu “Vladislav Ribnikar” na Vračaru i ubio više učenika i čuvara. Puno je ranjenih.

Kako piše Nova.rs, Kosta Kecmanović sudjelovao je na mnogim školskim natjecanjima. Više je puta sudjelovao na natjecanjima iz matematike i dobivao pohvale. Prošle je godine Kecmanović osvojio i treće mjesto na općinskom natjecanju iz povijesti. Danas je upucao profesoricu povijesti.

Kako saznaje Kurir, dječak (14) koji je pucao u školi na Vračaru sin je poznatog radiologa.