Dalić pobjedu posvetio Hrvatima u cijelom svijetu i braniteljima: Evo što mu je ministar Medved poručio

Dalić pobjedu posvetio Hrvatima u cijelom svijetu i braniteljima: Evo što mu je ministar Medved poručio

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved čestitao je u petak na pobjedi Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i izborniku Zlatku Daliću, koji je nakon veličanstvene pobjede Hrvatske nad Brazilom poručio – “Uživajte hrvatski branitelji, ovo je za vas bilo!”.

“Ovo je baš za hrvatski narod… Ovo je Hrvatska – ponos, hrabrost, vjera i domoljublje. I Hrvat uvijek uspije… Ovo je pobjeda svih nas, neka uživaju svi Hrvati u cijelom svijetu. Uživajte hrvatski branitelji, ovo je za vas bilo!” – poručio je izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić nakon veličanstvene pobjede u utakmici četvrtfinala Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, u kojoj je Hrvatska pobijedila favorizirani Brazil 5:3, podsjetio je u čestitki Vatrenima potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, javlja Tportal.

“Dok Hrvati diljem svijeta ponovno slave našu pobjedu, zahvaljujemo našim Vatrenima što i na ovakav način promiču našu domovinu, kao i izborniku Daliću koji je ovu veliku pobjedu Hrvatske posvetio hrvatskim braniteljima, pokazujući time koliko cijeni njihovu žrtvu za našu slobodu i neovisnost”, istaknuo je ministar Medved.

“Čestitamo našoj reprezentaciji na čelu s izbornikom Dalićem, ostavili ste srce na terenu, probudili nam ponos i osnažili duh zajedništva, onaj isti koji nas je vodio do konačne pobjede u Domovinskom ratu”, istaknuo je u čestitki ministar Medved našim Vatrenima.

Poručio im je: “Neka vam hrvatski branitelji i naša pobjednička Hrvatska vojska i nadalje budu motivacija na vašem putu do pobjede. Borite se za našu Hrvatsku kao što smo se mi borili, pokažite snagu zajedništva i hrvatsko srce koje se ne predaje ni kad je najteže. Hrvatska je uz vas!”.

Foto: Hina