Damira debitirala u Direktu: Jesu li gledatelji već “zaboravili” Mojmiru

Damira debitirala u Direktu: Jesu li  gledatelji već “zaboravili” Mojmiru

RTL Direkt sinoć je umjesto Mojmire Pastorčić, koja je trenutno na godišnjem odmoru, vodila Damira Gregoret, a brojni gledatelji podijelili su na društvenim mrežama svoje dojmove o ovoj izmjeni.

“Damira je pravi profesionalac i odlična zamjena”, “Bolja je od Mojmire u svakom pogledu”, “Prvi put sam mogla gledati da ne diram daljinski”, “Najbolje bi bilo da Direkt od sad nadalje vodi Damira”, pisali su komentatori koje je nova voditeljica oduševila.

Ipak, bilo je i onih koji su se zauzeli za Mojmiru, javlja Index.

“Dobre obje, svaka ima svoj stil”, “Nikakva Damira ne može zamijeniti Mojmiru”, “Obje su sjajne voditeljice”, “Volim Damiru, ali navikao sam na Mojmiru”, neki su od komentara.

U Indexovoj anketi 52% čitatelja je na pitanje “Je li se Damira Gregoret dobro snašla?” odgovorilo je da je “bila ok”, dok je 39% odabralo opciju “bila je sjajna, bolja od Mojmire.” Samo 9% glasača odgovorilo je da im se Damirin voditeljski stil “nije svidio.”

Podsjetimo, Damira Gregoret na početku emisije spomenula je Mojmiru i otkrila razlog njenog odsustva.

“Sigurno vam je čudno gledati RTL Direkt bez nje. I njezinom je timu bilo čudno pripremati emisiju bez nje i, eto, sa mnom. Otišla je na godišnji odmor, na mjesto na kojemu nema signala, na ovu nepoznatu lokaciju”, rekla je.

Foto: Hina