Dinamovi navijači ogorčeni: Najbolje bi bilo da zajedno odu Mirko Barišić, Vlatka Peras i njihov neuspješni pulen Sergej Jakirović

Dinamovi navijači ogorčeni: Najbolje bi bilo da zajedno odu Mirko Barišić, Vlatka Peras i njihov neuspješni pulen Sergej Jakirović

U susretu 14. kola HNL-a Varaždin i Dinamo su odigrali 1-1, a plavi su izvukli bod golom u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Domaćin je poveo u 53. minuti golom Domagoja Drožđeka, a kada se već činilo kako bi Varaždin mogao ostvariti prvu pobjedu u posljednjih 12 međusobnih susreta, Dinamo je izjednačio golom Mahira Emrelija.

Dinamovi nogometaši išli su poslije utakmice pozdraviti Bad Blue Boyse, ali su zaradili zvižduke i negodovanje zbog nove slabe partije. Jakiroviću je prijetio šesti poraz u 16 utakmica, ali ga je azerbajdžanski reprezentativac Emreli spasio u posljednji trenutak, javlja Večernji list.

Sergej Jakirović se pokazao kao jako loš trener
Sergej Jakirović

-Sramite se i skauti i uprava i trener sa stručnim timom i svi igrači do jednoga.

-Kakvi igrači , takav i trener..Ovo će biti teška jesen..
poster

-Ne znam kaj se više treba dogoditi da se nabije nogom u gu*icu ovaj jad od uprave koja je najveći krivac ovakvoga jada?! Kaj još ima netko da mu nije jasno da je ovo kompletno najveća moguća sramota od pamtivijeka?! Jasno je da svakom utakmicom tonete sve niže u blato koje je ova uprava prouzročila svojom nesposobnošću brinući za sebe i svoje interese stavljajući Dinamo iza svojih potreba.

– Prvo poluvrijeme puno bolje nego drugo. Ne razumijem uopce zasto se krenulo s Drmice i Sutalom…. Izmjene u drugom poluvremenu nas samo poremetile i sve vise se pokazuje da mi puno bolje igramo kada Bulat ne igra. Sucic i Misic skupa su djelovali jako dobro danas. Takuro nas spasitelj, izuzetno mi drago zbog njega – samo su neki od komentara.

Najbolje bi bilo da u paketu odu Mirko Barišić, Vlatke Peras i njihov neuspješni pulen Sergej Jakirović. Treba li podsjećati da je Igor Bišćan otišao zbog puno manje bolnih poraza i loših rezultata.

Foto: Hina