Domovinski pokret slavi: Spasili smo Antu Starčevića kojeg je htio ukinuti Tomašević

Domovinski pokret slavi: Spasili smo Antu Starčevića kojeg je htio ukinuti Tomašević

Nakon pritiska Domovinskog pokreta platforma ‘Možemo’ odustala od inicijative za preimenovanjem mjesnog odbora dr. Ante Starčevića!

Naš Igor Peternel, predsjednik DP-a grada Zagreba i zastupnik u Gradskoj skupštini danas je prozvao ‘Možemo’ da žele ideološki mijenjati građane, referirajući se na još jedan prijedlog koji je nedavno stigao iz redova ekstremne ljevice – valjda nekome iz ideoloških razloga smeta Ante Starčević, stoji u priopćenju Domovinskog pokreta.

“Po hitnom postupku se dodjeljuje park Miri Furlan iako u “čekaonici” stoji još jako puno važnih i značajnih hrvatskih glumaca i umjetnika koji čekaju da dobiju zasluženo priznanje, ulicu, trg ili park, poput Fabijana Šovagovića. Možemo opet mora ideološki dodijeliti ulicu Miri Furlan, a željeli su maknuti i ime Ante Starčevića. Mi protiv toga prosvjedujemo! “, poručio je Peternel.

“Građani Zagreba se i dalje kupaju u smeću, svakodnevno se bore s prometnim kolapsom, pucaju cijevi po cijelom gradu, djeca ostaju bez mjesta u vrtiću – životni troškovi rastu… i uz sve ove probleme „komunalna vlast“ odlučila se baviti imenima mjesnih odbora. Zasigurno će takav potez imati ogroman utjecaj na poboljšanje kvalitete života građana u glavnom gradu.”, zaključio je Peternel.