Domovinski pokret tvrdi: Nikada nećemo koalirati s Pupovčemim SDSS-om i Soroševim možemoistima

Domovinski pokret tvrdi: Nikada nećemo koalirati s Pupovčemim SDSS-om i Soroševim možemoistima

U medijima su se danas pojavili silni napisi i kalkulacije o potencijalnim koalicijskim suradnjama, osobito Domovinskog pokreta s raznim strankama, gdje se pokušao staviti znak jednakosti između DP-a i SDSS-a kako bi se naštetilo kontinuiranom rastu DP-a u proteklih godinu dana, stoga ovim putem i javno naglašavamo kako Domovinski pokret nikad neće biti u koaliciji sa strankama koje nisu ‘stranke Ustavnog luka’ te koje stavljaju interese drugih država ispred interesa Republike Hrvatske, ističe u priopćenju Domovinski pokret

Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS) nasljednik je Srpske demokratske stranke (SDS), bivše nacionalističke separatističke političke stranke hrvatskih Srba koja je 1990-ih djelovala na hrvatskom podzemlju pružajući, između ostalog, oružanu pomoć četnicima prilikom agresije na Hrvatsku. Isto vrijedi i za stranku ‘Možemo’ koja služi kao franšizna ispostava Soroševih nevladinih organizacija, a financira se od strane vanjskih centara moći kako bi se provodile politike koje nisu nastale u Hrvatskoj te samim time nisu ‘stranka Ustavnog luka’ i nikada neće moći biti koalicijski partneri Domovinskog pokreta!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Domovinski pokret tvrdi: Nikada nećemo koalirati s Pupovčemim SDSS-om i Soroševim možemoistima

Domovinski pokret koalirat će jedino i isključivo sa ‘strankama Ustavnog luka’ koje će zajedno s DP-om zaustaviti demografski slom, zaustaviti inflaciju, raditi na zaštiti nacionalnih interesa, na razvoju gospodarstva i samodostatnosti u proizvodnji hrane, inzistirati na priznanju agresije nad Hrvatskom, na isplati ratne odštete Republici Hrvatskoj i svim logorašima, ali svakako nećemo koalirati niti tvoriti Vladu koja će biti korumpirana ili braniti korupciju u državi, živjeti od nje ili kojoj demografska propast Hrvatske neće predstavljati problem i temu za budućnost! Domovinskom pokretu je uvijek Hrvatska na prvom mjestu, ističe Domovinski pokret.  

Podsjetimo, Milorad Pupovac je u intervjuu za N1 televiziju ostavio mogućnost da se nakon sljedećih parlamentarnih izbora skolpi koalicija u kojoj bi bili HDZ, Domovinski pokret i SDSS i ostale manjine.

“Hrvatskoj treba neka vrsta kontinuiteta. Ne mislim u programima, nego kontinuiteta u ostvarivanju politika. Treba nam usklađenija i stabilnija vlast, usmjerena na različite aspekte ekonomije, obrazovanja, reformi unutar društva kao pravosuđe, uprava, zdravstvo za koje ne znamo kako će završiti.”

A što kad bi se u koaliciji našao Domovinski pokret?

“Svašta nisam mogao zamisliti, ali se dogodilo jer se ljudi mijenjaju, kao i okolnosti”, rekao je Milorad Pupovac.

Foto: Hina