Dramatična objava Gordana Lauca: Kako me pandemijski marketing već godinu dana pokušava ušutkati

Dramatična objava Gordana Lauca: Kako me pandemijski marketing već godinu dana pokušava ušutkati

Gordan Lauc piše o svim prljavim trikovima pandemijskog marketinga. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Pandemijski marketing je prljavim trikovima uspio ušutkati većinu znanstvenika u svijetu koji su upozoravali na to da se marketinške poruke industrije pandemije pokušavaju prikazati kao znanstvena istina. Mene pokušavaju ušutkati već više od godinu dana i nikako ne shvaćaju kako to da još uvijek nisu uspjeli.

Današnji primjer je:

1) Ja govorim o neučinkovitosti mjera i covid-potvrda

2) Novinarka kaže „Da se neki liječnici koji rade na covid-odjelima ne slažu samnom“

3) Ja odgovorim da TI LIJEČNICI (koji se ne slažu s nečim što je nedvojbeno pokazano istraživanjima i stvarnim podacima u raznim državama) zbog toga što svakodnevno liječe pacijente nemaju vremena pratiti te epidemiološke analize i podatke (što niti nije njihov posao).

4) Danas su mediji i društvene mreže puni naslova u kojima se liječnici žale da sam ih uvrijedio, jer su ih mediji pitali što misle o tome da sam ja izjavio da ONI (tj. svi liječnici) ne prate znanstvenu literaturu. I sada svi objašnjavaju da oni prate novu literaturu o liječenju, što ja nikada nisam niti pokušao osporiti…

Vrlo je jasno da se ovdje radi o još jednoj izmišljotini i podvali pandemijskog marketinga. Ljudi koji zbog profita industrije pandemije šire strah i pokušavaju ušutkati one koji na to upozoravaju rade ogromnu štetu i izravno su odgovorni za smrt milijuna ljudi. Nadam se da će zbog toga jednom odgovarati. Covid-potvrde su najnovija globalna podvala pandemijskog marketinga.

Naša Vlada je do sada dosta dobro razlikovala pandemijski marketing od znanstvene istine i nadam se da će uskoro ispraviti i ovu pogrešku. Nadam se samo da se ne radi o nekoj moćnoj ucjeni, kao što je to bio slučaj kad je u studenom 2020 jedan član vladajuće većine ucjenom oko izglasavanja proračuna natjerao Vladu za zatvori kafiće, restorane i sport (čime se javno hvalio na skupštini Županije – snimka postoji na internetu). Ako vas zanima što stvarno govorim i mislim, a ne što pandemijski marketing podmeće da govorim, pogledajte emisiju Budnica danas u 8 na Mreža TV”, ističe Gordan Lauc.

Foto: Hina

Facebook Comments