Kolakušić uzvratio Plenkoviću: Za tebe nitko nije čuo dok te tvoj “tatica” Šeks nije odlučio staviti za šefa kriminalne organizacije

Kolakušić uzvratio Plenkoviću: Za tebe nitko nije čuo dok te tvoj “tatica” Šeks nije odlučio staviti za šefa kriminalne organizacije

Mislav Kolakušić odgovorio je Andreju Plenkoviću koji ga je danas kritizirao.

“Plenkoviću, članu nedavno osuđene kriminalne organizacije i kompiću uhićene ministrice koja danas sjedi u Remetincu i čeka suđenje zbog pljačke javnog novca, opet si ispuzao i pomislio da imaš nešto pametno za reći. Naravno, opet si ispao tutlek.

Spočitavaš mi da me u Europskom parlamentu ne poznaju pa mi nije jasno kako je moguće da je 26. lipnja 2021. 620 zastupnika od 705 glasalo za usvajanje mog izvješća na plenarnoj sjednici. Zašto se spuštaš na tako niske laži, zašto se brukaš i lupetaš da sam poslije prosvjeda ušao u avion i otišao u Bruxelles, kada sam bio s obitelji u Zagrebu i tek danas sjeo u suprugin automobil i došao u Strasbourg na plenarnu sjednicu.

Što se tebe tiče, za tebe ni u Europi niti u Hrvatskoj nitko nije čuo dok te tvoj tatica Eks (Šeks) nije odlučio staviti za šefa kriminalne organizacije. Da to nije učinio i dalje bi lupao štambilje kao što ćeš ih nastaviti lupati nakon parlamentarnih izbora.”, ističe Kolakušić.

Premijer Andrej Plenković danas je oštro kritizirao oporbu.

– Najsnažnije osuđujem napad na vašeg kolegu Latkovića, to je kukavički, osuđujem to najoštrije, vjerujem da će policija doći do počinitelja. To je nedopustivo. Živimo u demokraciji, nije problem prosvjedovati, iskazati stav o mjerama i to reći. No ovo je događaj dominantno političkog karaktera, tu su se ukrcali Most, Domovinski pokret i ostaci Živog zida, ekshibicionist iz EP-a kojeg tamo nitko ne zna, Kolakušić. Milanović im daje podršku – to je jedini predsjednik neke članice EU koji otvoreno ide protiv covid-potvrda i mjera koje vlada donosi. Prosvjed ne doživljavam kao iskonsku reakciju dijela građana do kojih nam je stalo, nego kao političku manifestaciju, rekao je danas Plenković pa onda ponovno kritizirao Kolakušića.

 “To su prevaranti, on se s maskicom vozi u biznis klasi i sprema osam tisuća eura u džep”, rekao je Plenković.

Foto: Hina