Ella Dvornik progovorila o svom ocu Dini Dvorniku: Nikad mi nije bio otac

Ella Dvornik progovorila o svom ocu Dini Dvorniku: Nikad mi nije bio otac

Influencerica i blogerica Ella Dvornik gostovala je u podcastu Inkubator s Ratkom Marinkovićem te je sasvim iskreno progovorila o detaljima iz svojeg privatnog života.

Na samom početku razgovora prisjetila se svojeg pokojnog oca, glazbene legende Dina Dvornika.

“Moj tata bio je jedno veliko dijete i uvijek volim reći da mi je bio kao stariji brat, nikada mi nije bio otac. Imali smo jako dobar odnos i nikada me nije ograničavao da išta radim”, rekla je te je dodala i kako nikada nije osjećala potrebu skrivati se od roditelja jer je s njima izgradila prijateljski odnos.

Istaknula je i kako su joj se zbog prezimena Dvornik zatvorila neka vrata, a progovorila je i o predrasudama s kojima se susrela.

“Najveća predrasuda koju sam o sebi čula je da sam sponzoruša. To je ujedno i predrasuda i istina. Ja jesam sponzoruša jer imam više od 50 sponzora za koje radim, ali nisam sponzoruša na način da me neki frajer financira”, ispričala je Ella.

Dotaknula se i teme majčinstva, koje joj je, kaže, potpuno promijenilo život, javlja Dnevnik.hr.

“Život mi se puno promijenio otkako sam postala majka. Moja spontanost se smanjila za 90 posto. Teško je i ima puno odgovornosti, ali su mi zabavne neke stvari koje otkrivam u životu”, rekla je.

Ella je objasnila i zašto tijekom razgovora guta riječi, za što inače dobiva mnoge kritike.

“Znam da će mi ljudi prigovarati jer gutam riječi, ali samo da znate – imam autizam. Imam prozodiju, teško mi je jer mi mozak jako puno radi. Nije da moram ići logopedu, nego mi jednostavno mozak radi sto na sat”, otkrila je.

Foto: Ella Dvornik sa suprugom Charlesom Pearceom

Foto: Hina