TAJKUNOV SIN SVE ISPRIČAO: Napokon otkriveno kako se sin bivšeg zastupnika HDZ-a dokopao Lamborghinija

TAJKUNOV SIN SVE ISPRIČAO: Napokon otkriveno kako se sin bivšeg zastupnika HDZ-a dokopao Lamborghinija

Priča o mladom Filipu Mihaliću, sinu bivšeg HDZ-ova saborskog zastupnika Anđelka Mihalića, kojeg policija i PNUSKOK istražuju zbog sumnje na krivotvorenje Covid testova, dobila je zanimljiv nastavak.

Mediji su brzo otkrili da Filip vozi luksuzni automobil Lamborghini Huracan vrijedan 350 tisuća eura, s registarskim oznakama koje sadrže njegove inicijale.
poster

Portal 24 sata je doznao kako je Filip nabavio automobil. Navodno mu ga je “prodao” Mateo Šarić, sin poznatog hrvatskog tajkuna Marijana Šarića, koji je vlasnik tvrtke West Tech, koja se bavi, između ostalog, prodajom medicinske opreme.

Mateo Šarić je za 24sata kazao da ne poznaje osobno Filipa Mihalića i da nisu imali poslovne odnose osim razmjene Lamborghinija. Prema njegovim riječima, Filip nije automobil kupio od Šarića, već su međusobno razmijenili Lamborghini za malo manje od 200.000 testova.

Šarić je izjavio da je Lamborghini bio njegov automobil koji je odlučio prodati, te da je Filip bio zainteresiran za kupnju.

‘Lamborghini je bio moj auto. Upućeni znaju da sam ga mogao sebi priuštiti. Bio je kod mene sedam ili osam mjeseci i nakon toga sam odlučio prodati ga. Tad su me zvali prijatelji i rekli da je Filip zainteresiran za kupnju. Tad sam ga znao površno, vidio sam ga možda jedanput ili dvaput prije toga. Rekao sam cijenu, bila je oko 200.000 eura’, ispričao je Šarić za 24 sata.

Transakcija je navodno provedena između njihovih tvrtki.

Šarić je dalje objasnio da je testove odmah prodao jednoj hrvatskoj tvrtki koja se bavi uvozom Covid testova. Ta tvrtka je zatim prodala testove španjolskom kupcu. Navodno su testovi prodani po tržišnoj cijeni, a novac od prodaje testova je vraćen Šariću. On tvrdi da je razmjena automobila za testove realizirana otprilike u svibnju 2022. godine i da se nakon toga samo jednom čuo s Filipom Mihalićem, kada ga je kontaktirao zbog servisa za automobil.

Prema informacijama 24 sata, razmjena je uključivala 197.000 testova koje su Španjolci kupili za malo više od 177.000 eura, odnosno oko 1,3 milijuna kuna.

Na slici: Filip Mihalić