Emil Tedeschi je zainteresiran za Ledo i Jamnicu, ali to ne želi baš tako reći

Emil Tedeschi je zainteresiran za Ledo i Jamnicu, ali  to ne želi baš tako reći

Vlasnik Atlantic grupe Emil Tedeschi nije jasno odgovorio na pitanje je li zainteresiran za neka poduzeća koja su u sastavu Fortenove koja je nastala na slomu Agrokora.

“Mi smo u biznisu brendirane hrane i pića, jako cijenimo naše kolege iz Fortenove jer je riječ o kvalitetnim brendovima. Uvijek je pitanje što se prodaje, pod kojim uvjetima i za koju cijenu. U ovom trenutku ne vodimo nikakve prigovore. Ne želim prejudicirati ništa, ako će biti takvih razgovora mi ćemo to podijeliti s javnosti. Danas nema takvih razgovara”, rekao je Tedeschi za N1 televiziju.

” Kad bi rekao da jesam, to bi bio iskaz interesa. Mi kao kompanija pratimo što se događa na tržištu. Uvijek je pitanje tko što prodaje, po kojoj cijeni i kojim uvjetima. Danas ne postoji naš izražen interes prema dijelovima Agrokora”, rekao je Tedeschi dodajući da ima kvalitetan odnos s Fortenovom.

“Naš odnos je kvalitetan, odvija se na svim tržištima, on je bio kvalitetan i u prošlosti. Oni u nama sigurno imaju stabilnog partnera. Postoji visok stupanj povjerenja”, zaključio je Tedeschi.

Foto: N1