Emotivna objava poznatog novinara Borisa Miševića: Sutra ću 16 puta plakati od sreće

Emotivna objava poznatog novinara Borisa Miševića: Sutra ću 16 puta plakati od sreće

Poznati novinar Boris Mišević napisao je objavu koja je u kratkom roku dobila više od tisuću lajkova. Emotivno govori o svom roditeljstvu i što za njega znači toplina obiteljskog doma. Objavu prenosimo u cijelosti.

“Sutra je najsvetiji dan za našu obitelj. Dan kada je Aleksandar došao i kad smo službeno postali obitelj. Neka gori sve od sreće i ljubavi i neka svijet zna da je to tako!

Neka se svim parovima koji čekaju takvo ispunjenje i sreću, želje ostvare što prije. Mi najveći dar sudbine nikad ne uzimamo zdravo za gotovo i itekako znamo cijeniti veličinu tog trenutka. Zahvalni smo i ponizni. Zato to stalno i javno ističem, jer želim da taj val pozitivne energije dotakne sve i da ljudi osjete toplinu i da uvijek ima nade.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: VIDEO: Tomaševićev ZET i Večernjak jako su se uznemirili: Djed Božićnjak i vilenjačica pjevaju Čavoglave na taktove ”Zvončića”. Nadamo se da na njih neće poslati specijalnu policiju

Obiteljska povezanost je velika, emotivno najveća i neponovljiva. To je zapravo jedino što je bitno. Bez toga nemamo ništa i uvijek se moramo boriti da to sačuvamo kroz život.

Sutra ću vjerojatno jedno 16 puta plakati od sreće, pa bolje da danas ovo napišem. Volimo te sine i ajmoooo. Sretan ti dođendan”, istieč Boris Mišević

RTL-ov reporter Boris Mišević i supruga Ana-Mari prvi su put prije tri godine progovorili o posvojenju djeteta na koje su se odlučili nakon što dijete nisu mogli dobiti prirodnim putem.

Supružnici Mišević su istaknuli kako ni u jednom trenutku od donošenja odluke da će do dugo željenog roditeljstva doći posvojenjem djeteta o tome nisu dvojili ni zažalili.

Dapače, danas Boris i Ana-Mari žive onako kako su priželjkivali još prije 16 godina, kada su se i vjenčali, a najveći je razlog njihove sreće dvoipolgodišnji sin Aleksandar.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Razvode se sin Zdravka Mamića i “pokćerka” Ljube Jurčića: Na svadbi im je pjevala folk pjevačicu Rada Manojlović

RTL-ov reporter priznaje kako ponekad ni sam ne može vjerovati da su uspjeli ostvariti najveći životni san i to u razdoblju kraćem od godinu dana.

Jedna od najcjenjenijih osoba u televizijskoj struci ističe kako su on i njegova supruga bili svjesni poražavajućih statističkih podataka kada je riječ o posvojenju djece u Republici Hrvatskoj, ali nisu dopustili da ih to obeshrabri.

Imali su jasno razrađen pristup nadležnim institucijama, dali su si u zadatak postati vidljiviji centrima za socijalnu skrb, a samim time bliži konačnom ishodu. 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Dobro upućeni novinar: Mirko Barišić je u strahu. Mamić je nešto obećao Zoriću

“Nakon brojnih neuspjelih pokušaja da prirodnim putem, a potom i umjetnom oplodnjom dobijemo dijete, shvatili smo da moramo pronaći neki drugi put do roditeljstva. Odluka da to bude činom posvojenja nekako je cijelo to vrijeme sazrijevala u nama. Na neki način to je bio logičan slijed događaja. Nakon što smo prespavali odluku, počeli smo je realizirati. Sjećam se, supruga i ja sjeli smo svaki za svoje računalo i počeli istraživati što sve trebamo učiniti. I tako je započela naša avantura posvojenja”, rekao je Mišević za Story.

Na slici: Boris Mišević, Aleksandar Mišević i Ana-Mari Mišević