Europski milijuni nisu mu bili dovoljni: Tolušić pokušao iskamčiti 12 000 kuna od Grada Virovitice

Europski milijuni nisu mu bili dovoljni: Tolušić pokušao iskamčiti 12 000 kuna od Grada Virovitice

Tomislav Tolušić je 28. veljače ove godine od Grada Virovitice za svoju vinariju tražio 12 tisća kuna, ali ih navodno nije dobio. Upravnom odjelu za financiranje i gospodarstvo Grada Virovitice upitio je zamolbu za financiranje navodeći kako se u prostorijama Galerije Lauba, od 4. do 6. ožujka ove godine u Zagrebu održava sajam vina ”Vinart”.

Pojašnjava kako je to jedan od najcjenjenijih sajmova te vrste u Hrvatskoj i dodaje da ”Vinart” u dva dana trajanja posjeti velik broj vinskih stručnjaka, ugostitelja i građana iz Hrvatske i okolnih zemalja, te kako je broj izlagača ograničen i kako ondje izlagati mogu samo najkvalitetnije vinarije, javlja Virovitica.net.

Pohvalio se kako je s područja Virovitičko-podravske županije na sajam pozvana samo njegova vinarija, Terra Slavonia.

“Nastup na Vinartu odlična je promocija za našu vinariju i za naš grad i lokalni turizam”, napisao i konkretizirao: ”Ljubazno vas molim da sukladno svojim mogućnostima financijski poduprete nastup naše vinarije na sajmu. Troškovi izlaganja iznose 12.000 kuna. Napominjem da ćemo vaše sponzorstvo naglasiti u svim našim promotivnim materijalima”.

Upravni odjel za financiranje i gospodarstvo, rečeno je na sjendici Gradskog vijeća, nije udovoljio ovom zahtjevu.

Foto: Hina