Fotografija uhićenog Uroša B.: Vozaču taksija prijetio bombom i natjerao ga da vozi dok je bježao od policije

Fotografija uhićenog Uroša B.: Vozaču taksija prijetio bombom i natjerao ga da vozi dok je bježao od policije

Pripadnici MUP-a Srbije nakon opsežne potrage uhitili su Uroša B. (21) u naselju Grošnica, u okolini Kragujevca. Sumnjiči se da je noćas vatrenim oružjem usmrtio osam osoba i ranio 14, javlja policija.

Policija nastavlja daljnji rad na rasvjetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja.

Kako javlja Blic.rs, Uroš B. je vozaču taksija nakon što je počinio masakr prijetio bombom i natjerao ga da vozi dok je bježao od policije, sve do mjesta Vinjište kod Kragujevca.

Podsjetimo, Uroš je svojoj krvavi pohod počeo u Orašju kada je izašao iz automobila i ispalio rafal na grupu ljudi koja je sjedila oko logorske vatre na pikniku. Zatim je nekoliko kilometara dalje izašao iz auta i pucao u četiri osobe koje su zatvarale dvorišna vrata, javlja Jutarnji list.

Potom je opet sjeo u auto i odvezao se prema centru sela Dubona i opet pucao te ubio dvije osobe, policajca koji nije bio na dužnosti i njegovu sestru. Zatim je pobjegao, a za njim je cijelu noć tragalo više od 600 pripadnika MUP-a. Uhićen je oko 8 sati ujutro nedaleko Kragujevca.

Tri osobe koje su ranjene u pucnjavi kod Mladenovca operirane su u bolnici u Smederevu i u stabilnom su stanju, javlja RTS.

Dvije ranjene mlađe osobe smještene u Kliničko-bolničkom centru “Dr Dragiša Mišović” operirane su tijekom noći i u stabilnom su stanju. Jedan pacijent bit će prevezen zbog ortopedskih povreda na Urgentni centar.

U Kliničko-bolničkom centru Srbije nalazi se osam ranjenih osoba, ali još nema složbenih informacija o njihovom stanju.