Fred Matić: Umro je moj prijatelj Siniša Mihajlović. Igrali smo mali nogomet i izlazili. Rat nas je privremeno razdvojio

Fred Matić: Umro je moj prijatelj Siniša Mihajlović. Igrali smo mali nogomet i izlazili. Rat nas je privremeno razdvojio

Umro je Siniša Mihajlović, objavili su talijanski mediji.La Gazzetta dello sport javlja da je Mihajlović preminuo u 53 godini. Bolovao je od leukemije, a tužnu vijest je potvrdila obitelj.

Mihajlović je igrao za Borovo, Vojvodinu, Crvenu zvezdu, Romu, Sampdoriju, Lazio i Inter, bio je izbornik Srbije, a kao trener je vodio Cataniju, Fiorentinu, Sampdoriju, Milan, Torino, Sporting iz Lisabona i Bolognu.

Mihajlović je karijeru nogometaša započeo u u tadašnjoj Jugoslaviji. Rođen je u Vukovaru, a odrastao u obližnjem Borovu gdje je napravio prve igračke korake. Umirovio se 2006. godine.

Trenersku karijeru započeo je kao pomoćnik Roberta Mancinija u Interu. Potom je prešao u Bolognu koja mu je bila prva i zadnja trenerska pozicija.

Nakon vijesti da je preminuo Mihajlović, oglasio se i europarlamentarac Predrag Fred Matić.

“Umro je moj prijatelj Siniša Mihajlović. Družili smo se, zajedno igrali mali nogomet i izlazili. Ratne godine su nas privremeno razdvojile, ali prijateljstva iz mladosti ne daju se pomutiti i ostaju zauvijek. Počivao u miru, dragi Miha”, objavio je Matić na Facebooku.

Na slici: Siniša Mihajlović i Fred Matić iz mladih dana

Foto: Privatni arhiv Freda Matića