Gdje je nestao Mislav Kolakušić: Uživa u Bruxellesu i čini se da se sprema na “putovanja” u SAD, Kanadu i Japan

Gdje je nestao Mislav Kolakušić: Uživa u Bruxellesu i čini se da se sprema na “putovanja” u SAD, Kanadu i Japan

Mislav  Kolakušić  pompozno je najavljivao da će politički pokoriti  Hrvatsku, ali mu je oštrica naglo otupjela kada se dokopa  Europskog parlamenta. Predsjedničke izbore je doslovno  odradio preko volje   i potpuno se posvetio svojim poslovima u Bruxellesu  koji su mu očito dobro sjeli . Svako malo se pohvali nekom svojom aktivnošću, a  sada se pohvalio da je postao član tri važna izaslanstva Europskog parlamenta i to za  SAD, Kanadu i Japan.  To znači da će biti  zanimljivih putovanja i bistrenja svjetske politike, dok će  Hrvatska doći na red  u nekoj bližoj ili daljnjoj  budućnosti.  Kolakušićevu objavu prenosimo u cijelosti.

“Nezavisni zastupnik Mislav Kolakušić imenovan je članom tri važna izaslanstva Europskog parlamenta, onima za odnose sa SAD-om, Kanadom i Japanom.

Kolakušić je u srijedu sudjelovao na prvoj sjednici Delegacije Europskoga parlamenta za Kanadu nakon što je imenovan u to tijelo. Članovi Delegacije za Kanadu na sastanku su razmijenili mišljenja s glavnim predstavnikom Québeca u Bruxellesu Pierre-Lucom Desgagnéom o Quebecu i EU-u te su raspravljali o 41. međuparlamentarnom sastanku između delegacija EU-a i Kanade i općenito o radu Delegacije za Kanadu. Predsjedateljica Delegacije za Kanadu Stéphanie Yon‑Courtin najavila je posjet Kanadi kako bi se upoznale njihove zelene inicijative i projekti poput uporabe energije vjetra, vode i ostalih prirodnih izvora u proizvodnji električne struje te kako bi se ta iskustva prenijela u Europi”, piše  Kolakušić na svojoj Facebook stranici.

[PODIJELI] Osim rada u važnim odborima za proračune, pravna pitanja te građanske slobode, pravosuđe i unutarnja pitanja,…

Geplaatst door Građani za Mislava Kolakušića op Vrijdag 14 februari 2020

Facebook Comments