Glasnogovornik Grada Pule Leonard Poropat pronađen mrtav: Je li počinio samoubojstvo?

Glasnogovornik Grada Pule Leonard Poropat pronađen mrtav: Je li počinio samoubojstvo?

Prema neslužbenim informacijama savjetnik za informiranje i protokol u Gradu Puli Leonard Poropat jučer je pronađen mrtav.

– Na naš upit glasnogovornica PU istarske Nataša Vitasović potvrdila je kako je pulska policija tijekom popodneva zaprimila dojavu o smrti muškarca. – S obzirom da se ne sumnja u izvršenje kaznenog djela radi zaštite digniteta preminuloga i njegove obitelji nismo u mogućnosti dati više informacija o ovom događaju, istaknula je glasnogovornica Vitasović.

Poropat je ranije radio i kao novinar i urednik na pulskoj TV Novi. Prema neslužbenim informacijama, glasnogovornik pulskog gradonačelnika Borisa Miletića počinio je samoubojstvo na što neizravno upućuje i izjava policije. Navodno se objesio, javlja iPress.

Na ovaj nemili događaj reagirao je i bivši saborski zastupnik Damir Kajin.

“Moja najiskrenija sućut. Još jedan mladi život… Zašto se to događa samo u Istri i to među ljudima u i oko IDS-a? Da li je to baš slučajno? Miletićeva šefica kabineta, pa pročelnik županije zadužen za lokalnu samoupravu, pa pročelnik zadužen za koncesije, pa glasnogovornik Grada… Još jednom iskrena sućut, ali sve ovo je gotovo, pa neobjašnjivo”, napsao je Kajin.

Na slici: Leonard Poropat

Foto: IPress

Facebook Comments