Gordan Lauc: Index mi skriva komentare. Bit će da sam naljutio Matiju Babića

Gordan Lauc: Index mi skriva komentare.  Bit će da sam naljutio Matiju Babića

Gordan Lauc tvrdi da mu portal Index skriva komentare jer “ne voli što dobiva široku podršku kada kritizira njihove objave u kojima šire strah”.

“Index.hr kaže da ne vole što dobivam široku podršku kada kritiziram njihove objave u kojima šire strah, pa su odlučili sakrivati moje komentare.Matija Babić nadam se da se radi o soliranju nekog nisko rangiranog zaposlenika, a ne o službenoj politici cenzure koju provodi jedan od najvećih medija u državi…P.S.Ups. Bit će da sam naljutio Matiju Babića. Odfrendao me nakon ove objave”, ističe Lauc. koji je objavio i screenshotove zanimljive prepepiske.

Lauc kritizira Index i pita ih kako ih nije sram skrivati njegove komentare. Usput je upitao Matiju Babića je li to njegov službeni pristup. Index odgovara Laucu da je dosadni spamer.

“Nitko ništa ne skriva. Skini aluminijsku foliju s glave pa ćeš bolje vidjeti. Svima dopuštamo da objavljuju ludosti i budalaštine, pa i tebi. Ako te ikad blokiramo, to će biti samo zato što si j….o dosadan”, piše Index.

Foto: Hina