Hasanbegovićev vijećnik: SDP-ovoj gradonačelnici smetaju Bleiburg i Torcida, Staljin se ne bi posramio ovakve zabrane

Hasanbegovićev vijećnik: SDP-ovoj gradonačelnici smetaju Bleiburg i Torcida, Staljin se ne bi posramio ovakve zabrane

Martin Pauk, splitski gradski vijećnik i član stranke Neovisni za Hrvatsku, komentirao je napad u Supetru. Njegovu objavu s Facebooka prenosimo u cijelosti.

“Nakon odbijanja donacije grada za pokroviteljstvo komemoracije na Bleiburgu, SDP-ova gradonačelnica Supetra ponovo briljira.

Dakle, u četiri ujutro ispred lokala ili na cesti se potuku adolescenti, a kao odgovor na to ona zabranjuje Torcida kup koji je završio oko 22-23h na potpuno drugoj lokaciji ??

Pa ovakve zabrane javnog djelovanja se ne bi posramio ni Staljinov SSSR. Genijalno.

Što je sljedeće, provjera svjedodžbi i zdravstvenih kartona sudionika tučnjave, a nakon toga, slijedeći ovu logiku – zatvaraju se osnovne škole koje su pohađali, ambulante njihovih obiteljskih liječnika i ukida se štekat kafiću u kojem piju kavu?

Postavlja se još jedno pitanje – što mislite, bi li vrla gradonačelnica Supetra ovako oštro reagirala da u tučnjavi deblji kraj nisu izvukli Srbi, nego netko domaći? Odnosno – je li ovo prva tučnjava uopće na Braču otkad gospođa vrši dužnost gradonačelnice? Očito da jest, jer prema svemu viđenom gradonačelnica odmah zatvara danas turnire, možda sutra kafiće, a preksutra restorane koje su prethodno posjetili sudionici tučnjave.

Obzirom da tih zatvaranja dosad nije bilo, postoje samo dvije mogućnosti – ili je ovo prva tučnjava uopće u Supetru u mandatu gradonačelnice, ili se ukidaju javna događanja samo kad se netko dirne u nečiju omiljenu, vladajuću nacionalnu manjinu.
Zaključak nije teško izvući .

Dakle, da ponovimo gradivo, ne podržavamo nikakvo fizičko nasilje, niti je ono tema ove objave.
Isto tako, ne podržavamo i osuđujemo samovolju iskazanu ovakvim djetinjastim, neargumentiranim i neopravdanim zabranjivanjem turnira od strane SDP-ovaca.

Jasno je kao dan kome smeta Torcida zbog svojih domoljubnih i državotvornih stavova.

Isto tako je jasno da su pojedinci još uvijek u mentalnom stadiju u kojem još uvijek priznaju samo vlast i sud partije, i kako je partija jedina koja može nešto dozvoliti ili zabraniti, pa tako i Torcida kup koji nema veze s napadom.

Neka umjesto Torcida kupa organiziraju turnir Bratstva i jedinstva – valjda će im tada duša biti na mjestu”, napisao je Pauk na Facebooku.

Foto: Facebook