HDZ tvrdi: Naš bivši član Ivan Penava ima dvije ozbiljne “dijagnoze”

HDZ tvrdi: Naš bivši član Ivan Penava ima dvije ozbiljne “dijagnoze”

Hrvatska demokratska zajednica žestoko je kritizirala svog bivšeg člana Ivana Penavu.

“Sada nas već zabrinjava još jedna Penavina dijagnoza. Osim kroničnog licemjerja, utvrđena mu je i politička amnezija. Za Penavu je svaki uspjeh 🇭🇷 države i hrvatskog naroda postao neuspjeh. Stoga je, skupa s Peović i tragikomičnim Grmojom, pozivao na prosvjede protiv kreditnih kartica, ‘svjetske nadvlade’ & zdravog razuma. No doživio je debakl. Narod mu je dao – otkaz.#Vukovar zaslužuje više & bolje od licemjernog gradonačelnika koji obnaša vlast sa Željkom Sabom, a ispija kave s Kremljenkom s Pantovčaka – koji sramoti 🇭🇷.

Krasno društvo, nema što!👏 Vukovarski #HDZ ovim putem čestita Hrvatski narodni sabor BiH & HDZ Bosne i Hercegovine na sjajnim izbornim rezultatima, na plebiscitarnoj potpori koju su dobili među Hrvatima u #BiH!Pozdravljamo i intervenciju visokog predstavnika koja je osigurala – na inicijativu premijera Andrej Plenković – sudjelovanje legitimnih predstavnika hrvatskog naroda u izvršnoj vlasti u 🇧🇦.

Veliki je to vanjskopolitički uspjeh #VladaRH, plod višegodišnjeg ustrajnog rada & mudre politike stvaranja saveznika – suprotno od Milanovića u kojeg se odjednom tako strasno zaljubio Penava. Kremljenko je vrijeđanjem svih međunarodnih partnera samo štetio Hrvatima u BiH & činio sve da g. Christian Schmidt NE donose odluke u korist naših sunarodnjaka.

Unatoč svim opstrukcijama notornog Milanovića i njegovog novootkrivenog fana Penave, naša Vlada Republike Hrvatske nastavit će sa snažnim međunarodnim angažmanom na dobrobit Hrvata u 🇧🇦.

Schmidtove odluke tek su prvi korak za dogovor o izbornoj reformi u kojoj će se hrvatskom narodu osigurati stvarna ravnopravnost i u Predsjedništvu BiH.

Ovaj čovjek na slici je prije 4 godine potpisao plakat potpore Draganu Čoviću, a sada se pita „što je on radio zadnjih 6 godina“?

Ivane, Ivane, 2022 – 2018 = 4″, piše HDZ.