Hercegovački fratar brani Vatrene: Milanović ide na Sutjesku, Tomašević stoji ispod petokrake, a oni se uhvatili Modrića i Lovrena

Hercegovački fratar brani Vatrene: Milanović ide na Sutjesku, Tomašević stoji ispod petokrake, a oni se uhvatili Modrića i Lovrena

Poznati hercegovački fratar Mario Knezović komentirao je nedavno podignutu optužnicu protiv Luke Modrića i Dejana Lovrena. Objavu prenosimo u cijelosti.

„Ako je glavni problem Hrvatske nekakav iskaz na sudu Modrića i Lovrena onda smo časna i pravedna zemlja? Znam da treba izgovarati istinu svuda, a ne samo na sudu.

NEKI KORUMPIRANIM LOPOVI IZ PRAVOSUĐA NISU VRIJEDNI MODRIĆEVE ISTINE. Modrić i Lovren su glavni hrvatski pravosudni problem. Zašto? Zato što se ne vidi drugi način kako pljunuti na ponos i uspjeh.

Gradonačelnica Siska Ikić Baniček govori da je Bleiburg vampirski pir, vlast u Varaždinu ne dopušta staviti ploču na kojoj piše da su komunisti ubili časnu sestru, predsjednik hodočasti na partizansko stratište Sutjesku, zagrebačka vlast pali krijesove pod petokrakom itd. To je sve dokaz da Hrvatskoj prijeti propast.

Svećenik Mario Knezović

Na putu eutanazije domoljublja stoje Modrić, Lovren i ostali koji su kao djeca protjerani sa svoga ognjišta. Ako je glavni problem Hrvatske nekakav iskaz na sudu onda smo časna i pravedna zemlja? Znam da treba izgovarati istinu svuda, a ne samo na sudu. Ali ovdje postoji veliko ALI…

Taj ALI glasi: Dok neki lopovi i korumpirani prevaranti u sudnicama sude takvi nisu vrijedni da im se govori istina. Lažnim ljudima se istina ne baca pred oči! Zato, baš zato, podrška Modriću i Lovrenu!

Napomena: Ovo je dublja priča i tko je misli površno shvatiti tipa svi smo pred zakonom jednaki takvi ne vide daleko!“.

Zatim je objavio još jedan post u kojemu je nabrojio sve on koji su lažno svjedočili, ali nisu bili procesuirani

“U Hrvatskoj i BiH još je živo na tisuće ljudu koji su pred sudovima lažno svjedočili i ljude zbog tih lažnih iskaza na suđenjinam u smrt i zatvore slali. U tim komunističkim montiranim procesima doslovno su životi padali.

1. Svjedočilo se čak lažno da je Stepinac klao i ubijao i jeo oči “srpske dece”.

2. Svjedočili su na sudu lažno da fratri sa Širokoga vrelim uljem prže partizane i polijevaju sa zvonika. 3. Predsjednik države lažno svjedočio protiv svoje zemlje u Haagu.

4. Goli otok je bio pun intelektualaca koji su tamo završili zbog lažne optužbe i lažna svjedočanstva. 5. Mogao bih nabrajati u nedogled od raznih sinkopa tajkuna pa dalje.

PITANJE: Tko je od njih procesuiran zbog tih laži iznesenih na sudu? Ti lažni iskazi su rađali pogubljenjem i teškim robijama. Zar nitko nije suđen zbog tih iskaza? NE! Sve je to zataškano a samo su dva igrača optužena za lažni iskaz. Iskaz koji nije “pomogao” osuđenom Mamiću.

PO REDU SE BOG MOLI. Zato neka sve lažne iskaze procesuiraju pa će na red negdje pred kraj doći Modrić i Lovren. Ja sam za ISTINU ali ne selektivnu nego cjelovitu. VIDIM NEKI ovo svode na navijačku priču. To je uvreda razumu”, ističe fra Mario Knezović.

Naslovna fotografija: Hina

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: DIVI SE ANDREJU: Tomašević skakuta oko Plenkovića kao vesela vjeverica

Karolina Vidović Krišto srčano brani Vatrene: Kad Ante Tomić piše o Modriću, to je kao da pudlica laje na Jumbo Jet