Hoće li Marijan Banelli biti prva žrtva WhatsApp afere koja je uzdrmala HDZ?

Hoće li Marijan Banelli biti prva žrtva WhatsApp afere koja je uzdrmala HDZ?

Ovih dana sastat će se zagrebačka organizacija HDZ-a te će donijeti odluku o sankcioniranju desetak članova. Jedan od njih je, neslužbeno se doznaje, Marijan Banelli.

U razgovoru za N1, Banelli odbija povezanost sa spornim porukama.

“Ja s gnušanjem i rezignacijom odbijam bilo kakvu screenshot poruku koja me stavlja u bilo kakav negativni kontekst prema bilo kojem dužnosniku stranke ili stranke kao takve, jer svi znaju koliko radim za stranku i koliko sam, nazovimo to tako, na liniji onih koji vode ovu stranku. Prema tome, svaki komentar na ovo je suvišan, a jako dobro znamo da je ovo neko namještanje zbog nekih drugih ljudi. Tako da ja apsolutno odbijam svaku ovakvu namještaljku”, kazao je Banelli.

“Gledajte, u grupi je 230 ljudi, netko me ne voli ili je nekome rečeno da me ne voli i ja ne mogu tu ništa pomoći. Ja nikome nikad ništa nažao u tome smislu nisam napravio. Svi jako dobro znaju tko sam, što sam i kakva su moja mišljenja o svemu. Prema tome, ovo je najgnjusnije podmetanje koje sam u životu vidio. No, cest la vie. Tako mi Bog pomogao”, zaključio je Banelli u razgovoru za N1.

Foto: Lana Slivar Dominić/Hina