Hrvatska u velikim problemima: Ostaje nam drugo poluvrijeme. Mogu li Vatreni napraviti još jedno čudo?

Hrvatska u velikim problemima: Ostaje nam drugo poluvrijeme. Mogu li Vatreni napraviti još jedno čudo?

Hrvatska nakon prvog poluvremena gubi od Argentine 2:0. Argentina je povela iz jedanaesterca kojeg je izveo Messi, a na 2:0 povisila nakon odličnog prodora Alvareza. Hrvatska je ušla u utakmicu prilično dobro, ali je nakon dvije greške u minus dva zgoditka.

Ostaje nam drugo poluvrijeme da napravimo čudo i da se vratimo u utakmicu.

PRIJENOS UŽIVO:

KRAJ PRVOGA POLUVREMENA

45‘+4‘ – Brozović radi faul na Messiju uz aut-liniju blizu korner zastavice, srećom Daniele Orsato sudi kraj prvoga dijela.

45‘ – Igrat će se četiri minute sudačke nadoknade.

45‘ – Šansa Vatrenih! Modrićev udarac iz daljine završava u bloku, odbija se to natrag hrvatskom kapetanu koji isprve gura Juranovića u prostor, da bi njegov centaršut išao prema Pašaliću koji je bio u zaleđu…

43‘ – Još jednom Livaković! Messi je zaprijetio izravno iz kornera, a hrvatska je ‘jedinica‘ i za to spremna!

42‘ – Livaković spašava! Mac Allister potpuno sam i nečuvan iz blizine gađa glavom, a Livi čudesno brani taj zicer!

41‘ – De Paul šutira izvana, od Gvardiola to odlazi u korner.
9‘ – GOL! Šok za šokom. Alvarez je jurnuo u kontru, Brozović ga nije uspio zaustaviti, na što se argentinskom napadaču otvorilo još više prostora – sjurio se prema golu pretrčavši gotovo 50 metara, Sosa u šesnaestercu nije izbio na vrijeme iako je imao loptu na nozi i to je golgeter Cityja iskoristio da ugura loptu u mrežu za nesretnih 2:0.

34‘ – GOL! Neobranjivo pogađa Messi pod gredu i to je 1:0 za Argentinu.
32‘ – JEDANAESTERAC ZA ARGENTINU! Alvarez je pobjegao našoj obrani i izjurio sam pred Livakovića… Alvarez se sudario s našim vratarom i izgledalo je kao da se radi o prekršaju u napadu, no talijanski sudac pokazao je na bijelu točku i pritom pokazao žuti karton hrvatskoj ‘jedinici‘! Žuti karton dobio je i Mateo Kovačić zbog prigovora. Nervoza je uhvatila naše na klupi pa je tako Mandžukić udaljen na tribine, a Perišić i dalje objašnjava da je u prethodnoj akciji bio korner.