Bivša pjevačica grupe Magazin Ljiljana Nikolovska umiješala se u predsjedničku kampanju: Ima svog favorita

Bivša pjevačica grupe Magazin Ljiljana Nikolovska umiješala se u predsjedničku kampanju: Ima svog favorita

Ljiljana  Nikolovska, bivša  pjevačica grupe Magazin, odlučila je na predstojećim predsjedničkim izborima podržati kandidatkinju Radničke fronte Katarinu Peović. Nekada iznimno popularna pjevačica koja je početkom devedesetih preselila u SAD, gdje i sada živi, preko društvenih mreža poručila je biračima ne glasuju za ‘jednu kapitalističku stranku s dva ogranka, koji igraju ‘dobar i loš pandur‘, jer da im je ispred nosa nepotkupljiva kandidatkinja iz Radničke fronte, s ozbiljnom namjerom da to mijenja‘.

‘Nekad smo imali federalne referendume za sve i svašta, a dionice su išle radniku. ‘Ko nas je poslije pitao za mišljenje o prisvajanju društvene imovine i resursa guzonjinom sinu i kćeri za $1? Jesu li IKOG od Vas pitali smiju li strancima prodati vodu, obalu, patente, postrojenja, tvornice, radnička i humana prava, a kamoli da su vas isplatili za ulog? Sad imate jednu kapitalističku stranku s dva ogranka, koji igraju ‘dobar i loš pandur’ igricu, jer krajnji rezultati su uvijek skoro isti – oni su u Klubu, vi ste na Meniju. I opet propagirate favoritne parazite, jer ih procjenjujete na račun izgleda i istrošenih parola. A ispred nosa vam je nepotkupljiva kandidatkinja iz RF-a, s ozbiljnom namjerom da to mijenja, koju ni ne vidite, napisala je pjevačica na svom Facebooku.

Ljiljana Nikolovska prilično je aktivna na društvenim mrežama gdje vrlo često kritizira predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović.

 

Na slici: Predsjednica Radničke fronte Katarina Peović

Foto: Edvard Šušak/Hina