Raspudić razotkrio Macana kao tajnog Plenkovićevog agenta u medijima: Glumi neovisnog analitičara, a zapravo radi za njega?

Raspudić razotkrio Macana kao tajnog Plenkovićevog agenta u medijima: Glumi neovisnog analitičara, a zapravo radi za njega?

Politički analitičari u studiju RTL-a Krešimir Macan i Nino Raspudić sukobili su se u studiju RTL-a.

“Sad je svima jasno je da je Plenković crni labud i da je uspio dovesti Milanovića na Pantovčak, ako ga zadrže na na čelu stranke dovest će i Bernardića, koga smo vidjeli večeras kako krade show kao predgrupa u Tvornici, u Banske dvore. Dovoljno govori i to što mu je Macan bio savjetnik, krojio politiku, kakav je to HDZ? To je stranka lijevog centra, državotvorna, u Macanovom duhu”, rekao je Raspudić dok je Macan dobacivao da “navija” i da je HDZ stranka “desnog centra, državotvorna”.

“Čovjek navija, nije to analiza, to je navijanje”, rekao je Macan u svom odgovoru Raspudiću.

“Ti koji si radio za Plenkovića, a možda još radiš nije navijanje – meni govoriš da sam pristran, koji s nikim od njih nisam imao nikakav poslovni i profesionalni odnos”, odgovorio mu je Raspudić.

Raspudić je tijekom emisije rekao kako ovo više nije crni labud, nego jato crnih labudova. On smatra da su birači kaznili Andreja Plenkovića što je HDZ usmjerio prelijevo. Također navodi kako je problem dublji i nalazi se u razvodu aktualnog vodstva HDZ-a i tradicionalnog biračkog tijela.

Foto: RTL