Sabor demantira zastupnika koji tvrdi da su otvoreni saborski kafić i restoran: Evo što piše u priopćenju

Sabor demantira zastupnika koji tvrdi da su otvoreni saborski kafić i restoran: Evo što piše u priopćenju

Sabor je reagirao na  izjavu zastupnika Ivana Pernara  koji je otkrio da saborski kafić i restoran rade iako je svim drugim kafićima i restoranima zabranjen rad.

„U članku “SKANDAL: Ivan Pernar otkrio da saborski kafić normalno radi…” netočno se prenose informacije o radu saborskog restorana i kafića. Saborski restoran i kafić su interni, a ne javni ugostiteljski objekti. Korisnici saborskog restorana i kafića su dakle zastupnici i djelatnici u Hrvatskome saboru. Nadalje, restoran i kafić trenutačno su zatvoreni te rade tako da se naručena hrana i pića preuzimaju na središnjem šanku, ali konzumiraju u uredskim prostorijama pojedinačnih korisnika, a u skladu sa zaštitnim mjerama za sprječavanje širenja pandemije koronavirusa. Hrvatski sabor, Služba za medije”, stoji u priopćenju Službe za medije Hrvatskog sabora.

Podsjetimo, saborski zastupnik Ivan Pernar obratio se svojim pratiteljima dok je čekao u redu ispred Konzuma.

“Pitajte one koji vas uvjeravaju da ne smiju raditi kafići i restorani zašto u Saboru rade kafić i restoran. Jesu li starkelje u Saboru otporni na koronu. Ako su svi kafići i restorani zatvoreni, zašto radi onaj saborski. Ljudi, prestanite podržavati Beroša”, izjavio je Pernar.

Foto: Admir Buljubašić/Hina

Facebook Comments