Goluža objavio: Rajko Ostojić mi je preko Čede Prodanovića poručio da mu je poremećen duševni mir i traži 30.000 kuna

Goluža objavio: Rajko Ostojić mi je preko Čede Prodanovića poručio da mu je poremećen duševni mir i traži 30.000 kuna

Doktor Rajko Ostojić, saborski zastupnik i potpredsjednik SDP-a, tužio je  doktora Trpimira Golužu zbog  tekstova  objavljenih u Teleskopu. Goluža je problematizirao  nabavku medicinske opreme u vrijeme dok je  Ostojić bio ministar, a  također je ironično komentirao  riječi predsjednika  Milanovića koji je svojedobno  rekao da je  Ostojić cupkao oko njega kao vesela vjeverica.  Reakciju  Trpimira Goluže prenosimo u cijelosti.

“Danas mi je RAJKO OSTOJIĆ, po svom punomoćniku ČEDI PRODANOVIĆU, poručio da zbog mojih tekstova “trpi jake i dugotrajne duševne boli” i traži da mu dam 30.000,00 kn.

Piše mi da ima “intenzivan i dugotrajan osjećaj nelagode, nezadovoljstva, stresa, frustracije, povrijeđenosti i ljutnje” i “POREMEĆEN DUŠEVNI MIR” te da mu je NARUŠEN UGLED i ČAST ne samo kao osobi već i kao liječniku, znanstveniku i sveučilišnom profesoru.

Obzirom na Rajkovu kroničnu jaku duševnu ranjenost, poremećenost i nemir, molim sve koji dolaze u kontakt s njim da uz obaveznu društvenu distancu budu i posebno nježni i obzirni imajući u vidu da mu treba 30.000,00 kn i da su pred vratima parlamentarni izbori i predizborna kampanja”, napisao je Goluža.

Facebook Comments
Pages: [ 1 ] [ 2 ]