Škoro predao liste: Neki će biti s etnobiznismenima i žetončićima, a ja sam uvijek s hrvatskim narodom

Škoro predao liste: Neki će biti s etnobiznismenima i žetončićima, a ja sam uvijek s hrvatskim narodom

Domovinski pokret Miroslava Škore predao je svoje liste za parlamentarne izbore Državnom izbornom povjerenstvu. Predlagatelji listi za deset izbornih jedinica su Domovinski pokret Miroslava Škore, Hrvatski suverenisti, Blok za Hrvatsku, Hrvatska konzervativna stranka, HRAST – pokret za uspješnu Hrvatsku, Stranka umirovljenika i Zelena lista.
“Predali smo liste u ime koalicije Domovinskog pokreta, uz narod koji je ustvari predao svoju listu za izbore koji će se održati 5. srpnja, na kojima će se pokazati koliku snagu ima ova koalicija. Već se u pretkampanji vidjelo u kojem smjeru se kreću pitanja, strelice koje dolaze iz ovog dupoloskog HDZ-a i SDP-a, čija će vladavina završiti ovoga 5. srpnja.“ – izjavio je Miroslav Škoro.

Škoro je dodao da HDZ i SDP kao i obično imaju samo jedan cilj za koji je sasvim svejedno koji će hranidbeni lanac dalje nastaviti pljačkanje Hrvatske, omalovažavanje i raseljavanje hrvatskih građana, sve stvari koje tište hrvatskoga čovjeka a o kojima oni ne govore, jer je navedenima puno važnije sve drugo te da se svakog puta pred izbore poljavjuju jedni te isti igrokazi, ljudi koji zbog nekih izmišljenih situacija prozivaju svoje političke protivnike, stoji u priopćenju Domovinskog pokreta.

„Volio bih zahvaliti svima onima koji su kroz ovih svega nekoliko tjedana uspjeli napraviti jedan snažan politički pokret, koji neće biti treća opcija, nego će nakon izbora biti prva i jedina opcija bez koje neće biti moguće formirati vlast. Zahvaljujem svim koalicijskim partnerima, ali i onima s kojima smo pregovarali, a nismo se uspjeli dogovoriti. Nećemo voditi prljavu kampanju – želimo svima puno sreće i političkog uspjeha. Hrvatskom saboru ćemo vratiti dignitet i ono poštovanje i ponos, da hrvatski građani imaju gdje uprijeti oči kad traže pravdu.” – nastavio je Miroslav Škoro.
Miroslav Škoro potom je pozvao sve političke opcije na sučeljavanje, o bilo kojoj temi, u bilo koje doba i na bilo kojem mjestu, da razgovaraju pred hrvatskim narodom.
„Poručujem svima, a posebice svim političkim protivnicima koji šalju poruke da se ja bojim njih, sučeljavanja i razgovora s njima, nemojte se više skrivati iza demokratske procedure, iza vama sklonih urednika i televizijskih i medijskih kuća. Pozivam vas da izaberete stadion, sportsku dvoranu ili bilo što u ovoj Hrvatskoj da se nađemo i da razgovaramo pred narodom.“ – poručio je Miroslav Škoro i dodao da svi mogu biti na jednoj strani, skupa sa žetončićima i etnobiznismenima, a on će biti na drugoj s hrvatskim narodom.

Foto: Domovinski pokret

Facebook Comments