Psihijatar Vukušić nabrojio sve Severinine grijehe: Ona je nepravomoćno osuđena za obiteljsko nasilje

Psihijatar Vukušić nabrojio sve Severinine grijehe: Ona je nepravomoćno osuđena za obiteljsko nasilje

Poznati psihijatar Herman Vukušić, koji će bili 14.  na listi Domovinskog pokreta u desetoj izbornoj jedinici, reagirao je  na izjave Severine Vučković koja je žestoko napala Miroslava Škoru.  Vukušićevu objavu prenosimo u cijelosti.

“Prvo je manipulirala medijima kako bi utjecala na sudske procese. Pa je potom nepravomoćno presuđena za obiteljsko nasilje.Onda je malo pljuvala po sucima koji nisu presuđivali kako je to ona htjela.

Nekako u isto vrijeme navukla je na sebe i bijes socijalnih radnika jer ih je smatrala “boksačkom vrećom” za svoje frustracije u sporu oko skrbi za maloljetno dijete. Više puta je javno upozorena da njezino ponašanje nije u cilju dobrobiti istog tog djeteta, a sud je i donio privremenu mjeru po kojoj dijete sada živi sa svojim ocem.

Neke odluke suda uporno negira i za to plaća kazne, ali se u isto vrijeme prijavljuje za novčanu pomoć zbog korone jer, eto, slabije zarađuje. Zaradila je i kaznenu prijavu za prijetnju ravnateljici škole koju njezin sin pohađa, a za sebe misli očito da je iznad svih zakona i regula te joj za ulazak na sud ne treba osobna iskaznica.

Ovo je samo kraći presjek djelovanja kroz proteklih godinu i pol dana osobe koja danas po društvenim mrežama proziva Miroslava Škoru na teme ljudskih prava, demokracije, domoljublja, uz nemalu dozu uvredljivih opaski na Škorin račun.

Ma gdje baš ona”, pie Vukušić.

Foto: Damir Senčar/Hina