Grmoji borba protiv korupcije, a Mariji Selak ravnopravnost spolova: Evo kako je reagirala zavidna Sabina Glasovac

Grmoji borba protiv korupcije, a Mariji Selak ravnopravnost spolova: Evo kako je reagirala zavidna Sabina Glasovac
Predstavnici  oporbenih stranaka koje su ušle u Sabor u ponedjeljak su dogovorili raspodjelu saborskih dužnosti, s obzirom na to da im pripada 14 čelnih mjesta u saborskim radnim tijelima.
Most NL dobit će dva predsjednička mjesta u saborskim radnim tijelima, u Odboru za ravnopravnost spolova te u Nacionalnom vijeću za praćenje provedbe Strategije suzbijanja korupcije, kao i dva potpredsjednička mjesta, u Odboru za Hrvate izvan Republike Hrvatske i Odboru za ratne veterane, izjavio je politički tajnik Mosta Nikola Grmoja.Kaže da postoji mogućnost da će Nino Raspudić biti član Odbora za Hrvate izvan RH budući da je to područje koji se inače bavi, te da on bude u Vijeću za borbu protiv korupcije. Neslužbeno se čuje da bi u ovom mandatu Grmoja mogao voditi Antikorupcijsko vijeće, dok bi Marija Selak Raspudić vodila Odbora za ravnopravnost spolova, iako se konačna odluka o tome očekuje do sutra, javlja Novi list.Na vijest o tome da će Marija Selak Raspudić voditi saborski Odbor za ravnopravnost spolova reagirala je SDP-ovka Sabina Glasovac.“Bravo, pregovarači! Posebno moji iz SDP-a. Baš me zanima što je to toliko važnije od zaštite prava žena oko kojih će se lomiti koplja u ovome mandatu.
Neki očito i dalje ne shvaćaju što nas je dovelo ovdje gdje smo. Kukavičluk i spremnost na trule kompromise”, napisala je Sabina Glasovac na Twitteru.https://twitter.com/SabinaGlasovac/status/1285198469855170563?s=20Foto: Damir Senčar/Hina